FarmVille niet langer nummer twee op Facebook

De game FarmVille is niet langer de nummer twee gebruikte game op Facebook. De onlangs gelanceerde Sims Social – gebaseerd op de game The Sims – heeft dagelijks 9,3 miljoen gebruikers. Dit zijn er 1,2 miljoen meer dan FarmVille heeft.

De op 18 augustus uitgebrachte Sims game loopt nog wel achter op CityVille, die momenteel de meeste gebruikers heeft. EA en ontwikkelaar Playfish gaan er echter vanuit dat het slechts een kwestie van tijd zal zijn voor Sims Social ook CityVille van zijn troon stoot.

In Sims Social kunnen ‘vrienden en rivalen’ spelen met het leven. Het doel in de game is om met een zelf aangepast karakter vele opdrachten uit te voeren. Dit kan variΓ«ren van bouwprojecten – waar de hulp van vrienden voor nodig is – tot het verzamelen van speciale items. Ook hier is de hulp van vrienden onmisbaar.

Zoals de naam het al zegt is Sims Social een versimpelde versie van The Sims. Maar dan, met een uitgebreid sociaal platform, waar die van de originele Sims tot nu toe niet verder gaat dan het online uitwisselen van huizen, families en foto’s.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Oow nee, het einde van de wereld is in zicht! Farmville is van zen hoogtepunt af gestoten, snel iedereen stop met FarmVille en ga naar Sims Social anders hoor je er niet meer bij πŸ˜€ πŸ˜† πŸ˜›

  2.   
    MelissaS's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Oow nee, het einde van de wereld is in zicht! Farmville is van zen hoogtepunt af gestoten, snel iedereen stop met FarmVille en ga naar Sims Social anders hoor je er niet meer bij πŸ˜€ πŸ˜† πŸ˜› "

    Goed, het betekent wel dat de Sims nog steeds een succesformule is. (hoewel Sims Social te onderscheiden is van de originele Sims, zijn er toch overeenkomsten).

  3.   
    xHouse's avatar

    Sims op Facebook, kan me niet voorstellen wat die mensen eraan vinden.

  4.   
    Flapjack's avatar

    ik vind het maar een beetje gay… die facebook spelletjes

  5.   
    vlam12's avatar

    ik noem het eerder nutteloos. klik en lach spelletjes