Max Payne 3 maart 2012 in de winkels; ook nieuwe screenshots

Rockstar is een geliefde ontwikkelaar en veel gamers volgen het bedrijf op de voet. Het volgende grote project van Rockstar is Max Payne 3 en vandaag hebben we te horen gekregen wanneer we met de game aan de slag kunnen. Max Payne 3 heeft namelijk een releasedatum van maart 2012 opgeplakt gekregen. Nog geen precieze datum, maar het is zeker dat we begin volgend jaar van de game mogen genieten.

In het spel is Max Payne geen detective in New York meer. Max wilt zijn verleden achter zich laten en begint een nieuw leven in Sao Paulo, Brazilië. Hij werkt als een bodyguard voor een rijke industriemagnaat, maar wanneer zijn baas door gangs wordt aangevallen komt hij weer in de problemen. Max moet vechten voor levens en zijn verleden voor eens en altijd aanpakken. Naast een singleplayer bevat Max Payne 3 dit keer ook een multiplayermodus. De multiplayer richt zich op dynamische levels, hevige actie en een diep beloningssysteem.

Naast de releasedatum heeft Rockstar ook nog twee nieuwe screenshots op het internet gezet. Ook mogen we genieten van een mooi stukje artwork, dat verdacht veel op een nieuwe look voor de boxart lijkt.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Doet me heel erg denken aan Uncharted deze game of ligt dat aan mij? En volgens mij was Max Payne altijd iets heel anders maar goed hoe dan ook ik kijk wel enorm uit naar deze game! Ziet er heel mooi uit! 😀 Rockstar ROCKS! 😆

  2.   
    JonsoN's avatar

    Dat werdt tijd zeg, lang gewacht op een titel waar ik best heel erg naar uit keek!

    Ziet er goed uit 8)

  3.   
    jwgreece's avatar

    ja zeker een titel waar ik heel lang op gewacht heb en nu eindelijk de release datum van is
    😀

  4.   
    morkop006's avatar

    MOOI!

  5.   
    FishHookz's avatar

    Screenshots zijn vet, game is nog veel vetter ^^

  6.   
    See4urSelf's avatar

    Yes! Lekkere dikke rockstar game! Vidnt het heerlijk om eens per jaar door die gasten verwend te worden! Eerst RDR, daarna LA Noire en nu Max Pain! Hopelijk wordt 2013 het jaar van GTA5! Mooi jongens!

  7.   
    RocknRolf's avatar

    Ziet er erg vet uit!! 🙂

  8.   
    Hitman047's avatar

    See4urSelf schreef, "Yes! Lekkere dikke rockstar game! Vidnt het heerlijk om eens per jaar door die gasten verwend te worden! Eerst RDR, daarna LA Noire en nu Max Pain! Hopelijk wordt 2013 het jaar van GTA5! Mooi jongens! "

    Ik verwacht dat Rockstar na Max Payne eerst de reclamecampagne voor Agent gaat starten, met de release een maand of 6 daarna. Vervolgens gaan ze zich richten op GTA V. Dat zal vrees ik idd wel 2013 worden…

  9.   
    RauserLuLz's avatar

    Twee games waar ik naar uitkijk: Max payne 3 en GTA V