Monster Hunter Tri G in aantocht voor 3DS; tweede analoge stick bevestigd

Fans van Capcom’s Monster Hunter-serie opgelet; er is een nieuwe Monster Hunter in aantocht! Deze versie van Capcom’s succesvolle serie zal voor de Nintendo 3DS ontwikkeld worden. Maar dat is niet het enige! De game zal ook gebruikmaken van de tweede analoge stick-uitbreiding die binnenkort voor Nintendo’s handheld zal verschijnen op de markt. Veel nieuws hebben we er niet over, maar wel alvast wat plaatjes, die je uiteraard hier kunt bewonderen.

Serie supervisor Ryozo Tsujimoto had het volgende te melden:

…the add-on is a “secret weapon” and will bring the same feeling of Monster Hunter Tri on Wii to the 3DS.
Daarnaast meldde hij ook dat het handheld-systeem een betere grip krijgt door deze toevoeging. De releasedatum van Monster Hunter Tri G is nog niet bekend, maar zodra dit wel bekend is, laten we dit jullie weten.

  1.   
    Tadao's avatar

    Gaat de 3DS dan niet buiten balans voelen?

  2.   
    DGonlag2's avatar

    1: Ziet er niet uit.
    2: Ongelooflijk onhandig en groot.
    3: Mensen zijn weer genaaid als het verplicht nodig is voor spellen.
    4: Het zal er bij een redesign wel weer mooi inzitten zonder dit afzichtelijke ding.
    5: Nintendo f*ckt ons echt de laatste tijd.

  3.   
    Fabianb's avatar

    Haha,..ha.. Sorry, maar ik vind dit soort dingen altijd van die troep. No offense maar lijk echt goedkope China productie.

  4.   
    fabiankok's avatar

    Tadao schreef, "Gaat de 3DS dan niet buiten balans voelen?"

    dit denk ik ook. En het scherm zit niet meer in het midden, en de plaatsing lijkt me gewoon echt verkeerd voelen.

    Zoals iemand ook al zei, Nintendo is echt slecht bezig de laatste tijd.

  5.   
    ckerigon's avatar

    Ik heb betere scans gezien dan deze plaatjes en jongens het ziet er fantastisch uit…
    En die analoge stick is hoogstwaarschijnlijk een prototype. Ik vind niet dat Nintendo slecht bezig is als de 3DS niet zo goed aanslaat bij het publiek als ze hadden gehoopt dan is het toch logisch dat Nintendo er alles aan doet om het wel zo te krijgen?

  6.   
    Jelkey's avatar

    deze ‘nieuwe’ monster hunter is als ik het niet verkeerd begrepen heb een remake van monster hunter tri op de wii, slecht nieuws dus voor de fans die na dit bericht gehoopt hadden op een nieuw deel in de reeks

  7.   
    Jonah's avatar

    Ik begrijp de haat jegens Nintendo niet helemaal. De uitbreiding oogt fantastisch en ik vind dit een hele leuke toevoeging, zonder dat we moeten betalen voor een volledig nieuwe versie van de handheld, want dat is nou juist waar deze uitbreiding voor bedoeld is.

  8.   
    DGonlag2's avatar

    Jonah schreef, "Ik begrijp de haat jegens Nintendo niet helemaal. De uitbreiding oogt fantastisch en ik vind dit een hele leuke toevoeging, zonder dat we moeten betalen voor een volledig nieuwe versie van de handheld, want dat is nou juist waar deze uitbreiding voor bedoeld is."

    Ja maar Nintendo heeft wel een keer gezegd dat ze een 2e stick eruit gelaten hebben in het ontwerpproces om tijd te winnen op de PS Vita. En dan komen ze nu hiermee aan. En dat na een prijsdaling van 80-100 euro. En dan nog geruchten voor een redesign, zo snel na release. En ook nog eens zo afschuwelijk ding, maak het dan tenminste mooier.

    Nintendo had de 3DS gewoon niet moeten uitbrengen als het nog niet af was. Want er zijn dus ook nog bijna geen leuke spellen te krijgen.

    Geloof me, ik ben altijd Nintendo fan geweest, maar ik ben nu ook best wel pissed. Ik vertrouw ze daar niet meer. Ik ga daarom nu toch maar voor playstation. Enige dat mijn 3DS doet is in het stof liggen, kan er nog niets mee.

  9.   
    firehopper211's avatar

    Zuigt die die batterij dan ook sneller leeg?

  10.   
    ckerigon's avatar

    DGonlag2″][quote=”Jonah schreef, "Ik begrijp de haat jegens Nintendo niet helemaal. De uitbreiding oogt fantastisch en ik vind dit een hele leuke toevoeging, zonder dat we moeten betalen voor een volledig nieuwe versie van de handheld, want dat is nou juist waar deze uitbreiding voor bedoeld is."

    Ja maar Nintendo heeft wel een keer gezegd dat ze een 2e stick eruit gelaten hebben in het ontwerpproces om tijd te winnen op de PS Vita. En dan komen ze nu hiermee aan. En dat na een prijsdaling van 80-100 euro. En dan nog geruchten voor een redesign, zo snel na release. En ook nog eens zo afschuwelijk ding, maak het dan tenminste mooier.
    Nintendo had de 3DS gewoon niet moeten uitbrengen als het nog niet af was. Want er zijn dus ook nog bijna geen leuke spellen te krijgen.
    Geloof me, ik ben altijd Nintendo fan geweest, maar ik ben nu ook best wel pissed. Ik vertrouw ze daar niet meer. Ik ga daarom nu toch maar voor playstation. Enige dat mijn 3DS doet is in het stof liggen, kan er nog niets mee. [/quote]

    Ik deel mijn mening met jou gedeeltelijk, maar ik ben ook een Nintendo Fanboy en dat jou’n 3DS stof ligt te happen ligt niet aan Nintendo dan had je de handheld maar niet zo vroeg moeten aanschaffen als je wist dat er momenteel nog niet zoveel goeie titels zijn.
    Ik weet niet of je de E3 van Nintendo hebt gevolgd? Echt daar zijn titels aangekondigd waar kwijl je mond uit druipt en een groot deel komt zelfs dit jaar nog uit.

    Ik zeg wacht nog even de grote Nintendo titels komen er gauw aan.

  11.   
    DGonlag2's avatar

    Klopt ook wel, het word ook wel weer beter. Maar Nintendo had dan gewoon beter even kunnen wachten. Zeker als ze een incompleet apparaat afleveren.

  12.   
    -Arthur-'s avatar

    Ziet er misschien beetje vreemd uit, maar zal goed in de hand liggen…het gaat toch om de gameplay?

    De 3DS is zoiezo geen gatchet waar je de blits mee maakt op straat, dus….
    Ik hoop wel dat ze ook een blauwe variant uitbrengen, anders loop ik straks dubbel voor l**! 😉

  13.   
    Hitman047's avatar

    Geef je dan toe dat je hebt gefaald tijdens het designproces of niet? 😳

  14.   
    Glennus's avatar

    GreatManaTree schreef, "Ziet er misschien beetje vreemd uit, maar zal goed in de hand liggen…het gaat toch om de gameplay?
    De 3DS is zoiezo geen gatchet waar je de blits mee maakt op straat, dus….
    Ik hoop wel dat ze ook een blauwe variant uitbrengen, anders loop ik straks dubbel voor l**! ;)"

    Als ik ‘ m meeneem naar school o.i.d. dan krijg ik toch echt wel de aandacht met Resident Evil: The Mercenaries 3D… Just sayin’ :P…