Serious Sam 3 uitgesteld naar november

Serious Sam 3: BFE zal vanaf volgende maand niet in de winkels liggen, dat laat ontwikkelaar Croteam weten op het officiële forum van de game. Een gesloten bèta en verschillende interne tests hebben de studio ertoe doen beslissen een extra maand ontwikkeltijd te benutten.

Aanvankelijk stond het spel gepland voor een release op 18 oktober, maar Croteam vond het noodzakelijk extra tijd te gebruiken om bugs weg te halen, het spel verder te optimaliseren en de gameplay beter te stroomlijnen. Wanneer het derde deel in de Serious Sam-franchise nu precies verschijnt, is nog niet specifiek bekendgemaakt. Het enige wat naar buiten is gebracht door de ontwikkelaar is dat het spel medio november beschikbaar wordt gesteld.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Hmmm jammer 🙁 keek uit naar deze game 😉

  2.   
    mmx's avatar

    Jammer dat deze weer uitgesteld is maar ze gaan wel bugs en andere rotzooi eruit halen dat vind ik een prima zaak ,maar ik heb toch ook de HD versie van Serious sam op mijn X360 en dat is al harstikke leuk .

  3.   
    RocknRolf's avatar

    Serious Sam!! Yeahhhhh

  4.   
    squidgyboy's avatar

    ik vind het niet erg komen al zo veel games uit deze maand… maar sam wil ik zeker hebben. 8)

  5.   
    FishHookz's avatar

    squidgyboy schreef, "ik vind het niet erg komen al zo veel games uit deze maand… maar sam wil ik zeker hebben. 8) "

    Ja daar heb je wel gelijk in, misschien is het beter als de game even uitgesteld word zodat ze nog wat dingetjes kunnen verbeteren 😉

  6.   
    Stefan31h's avatar

    Ik kijk wel uit naar deze game, maar ben bang dat die tegen gaat vallen… tenzij al mijn vrienden hem kopen en we dus 16 player co-op kunnen doen… Dan koop ik hem gelijk!