Star Wars: The Old Republic voor het eind van 2011; binnen twee maanden releasedatum

Eric Brown, Chief Financial Officer bij Electronic Arts, heeft tijdens het evenenment Citi 2011 in Amerika over verschillende games gesproken. Eén van deze games was Star Wars: The Old Republic. De grote vraag voor de Star Wars-fans is wanneer dit spel in de schappen ligt en gelukkig hebben we enige opheldering gehad. Star Wars: The Old Republic staat nog steeds in de planning om aan het einde van dit jaar te verschijnen. BioWare heeft intern zelfs een streefdatum waar de game zou kunnen verschijnen. De ontwikkelaar blijft echter het principe hanteren dat het spel pas uitkomt als het echt klaar is.

Dit is dan ook de reden waarom we nog geen precieze releasedatum te horen krijgen, maar deze datum is wel in aantocht. Binnen twee maanden kunnen we namelijk een releasedatum verwachten, misschien zelfs al zo snel als eind september. Dat duidt er toch echt op dat Star Wars: The Old Republic in een vergevorderd stadium is. Hier zijn de woorden van Eric Brown zelf:

“We have a date set internally, with a lot of assumptions around it. […] We’re not done until we’re done. […] We’re not going to know with enough certainty to publicly announce a release date, until later this month or sometime in October.”

  1.   
    Superwasbeer's avatar

    Awesome! ik kan echt niuet wachten, ga het ook gelijk kopen!

  2.   
    Petor's avatar

    YEAH! Zou het dan toch eindelijk gebeuren?

  3.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Petor schreef, "YEAH! Zou het dan toch eindelijk gebeuren?"

    Ik heb het gevoel van wel. Vorige verwachtingen had ik een slecht gevoel over dat het spring 2011 zou uitkomen. Maar voor holliday 2011 heb ik het sterk gevoel dat het gaat gebeuren.

  4.   
    NiSh's avatar

    Ik heb nog nooit echt een MMO gespeeld (wel Trials en wat free MMOs) maar dit is denk ik de eerste MMO die ik ga kopen (: