Kojima Productions blijft zolang fans het willen Metal Gear Solid games maken

Ontwikkelaar Hideo Kojima, het hoofd van Kojima Productions, wil dat het ontwikkelen van Metal Gear Solid games net zolang doorgaat totdat de fans er genoeg van hebben. Kojima heeft dit gezegd tijdens een presentatie op de University of Southern California.

“First of all, I just want to say that as long as there are fans who want Metal Gear Solid, as a producer, I will always want to still make them and I want the series to continue. So even after I die, I still would love to have the Metal Gear Solid series continue.”
Kojima laat echter ook weten dat hij niet voor de rest van zijn leven met de franchise bezig wil blijven. Hij geeft aan dat hij voor Metal Gear Solid 3 dan ook andere mensen ‘opgeleid’ heeft voor het ontwerpen van de game en het schrijven van het script.

Kojima vervulde voor Metal Gear Solid 4 overigens wel de rol als script schrijver, director en producer.

  1.   
    Steen's avatar

    gelukkig maar because I LOVE METAL GEAR!

  2.   
    daan147's avatar

    Leuk dit te horen. 🙂 Ik blijf er echter bij dat het een slechte keuze was om Snake zo vroeg te laten sterven (beste mgs-personage ooit).

  3.   
    MelvinK's avatar

    MGS mag niet stoppen 😛 het blijven tog de betere games , alleen snake moet niet ver vagen hij blijft tog een geweldig personage