Najaars verlangen: Leon Kempers

De blaadjes vallen van de bomen, de sinterklaaspakken worden gestoomd en de kerstballen liggen in de winkels. Wat betekent dit? Vertraging met de trein… maar ook een najaar volgepropt met toffe games! Er moeten keuzes gemaakt worden, want alles spelen is fysiek onmogelijk. Daarom hebben we onze redacteuren verplicht om een verlanglijstje te maken van drie games waar zij dit najaar het meeste naar verlangen, ook mag er รฉรฉn minder bekende game aangeraden worden. Een moeilijke klus waarbij de echte games van de meuk worden gescheiden.

1. Uncharted 3: Drake’s Deception
De eerste game die ik speelde op mijn PlayStation 3 was Uncharted: Drake’s Fortune. Ik weet nog hoe ik destijds overdonderd werd door de prachtige graphics, de spectaculaire actie en het fenomenale verhaal. Het vervolg was nog beter en met Uncharted 3: Drake’s Deception belooft Naughty Dog zichzelf opnieuw te overtreffen. Een compleet nieuwe verhaallijn, nieuwe personages, nog betere graphics en een zeer uitgebreide multiplayer. Mijn pre-order hebben ze alvast binnen.

2. Batman: Arkham City
Als fan van Batman en stealth-games was Arkham Asylum mij op het lijf geschreven. Ik vond het heerlijk om sneaky Joker’s goons uit te schakelen en bekende slechteriken zoals Harley Quinn en Scarecrow tegen het lijf te lopen. En hoe vet gaat het worden om straks vrij rond te lopen in Arkham City?

3. Battlefield 3
Ik moet eerlijk bekennen dat ik na Call of Duty: Black Ops een beetje klaar ben met de franchise. De aankondiging van Battlefield 3 kwam voor mij dan ook als een verademing, want ik kan niet wachten om met mijn raketwerper straks hele flatgebouwen met de grond gelijk te maken. De multiplayer belooft episch te worden en Destruction 2.0 wordt niet alleen ontzettend spectaculair, maar vormt ook nog eens een meerwaarde voor de gameplay. Ik kan niet wachten totdat het 25 oktober is!

Check ook deze!
Silent Hill: Downpour raakt enigszins ondergesneeuwd door alle eindejaarstoppers, maar verdient het zeker niet om over het hoofd te worden gezien. De Silent Hill-franchise staat al sinds jaar en dag bekend om de geweldige sfeer en de intense schrikmomenten, waarbij je ook regelmatig op (enigszins eenvoudige, doch vermakelijke) puzzels stuit. Silent Hill: Downpour zal iedereen dit najaar verrassen, let op mijn woorden!

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wel ik denk dat we de zelfde smaak en gedachten hebben Leon, want dat zijn ook de games die ik inderdaad ga spelen dit jaar.
    Met ook mijn nummer 1# must have Uncharted 3 Drake’s Deception. 8)

    Wat Silent Hill betreft, ik wacht de review wel af op GN. Want na het spelen van Silent Hill Home Coming heb ik toch een bittere na smaak gekregen, en een beetje verloren hoop dat het ooit nog goed komt met de SH Franchise. ๐Ÿ˜ณ

  2.   
    Leon's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Wel ik denk dat we de zelfde smaak en gedachten hebben Leon, want dat zijn ook de games die ik inderdaad ga spelen dit jaar.
    Met ook mijn nummer 1# must have Uncharted 3 Drake’s Deception. 8)
    Wat Silent Hill betreft, ik wacht de review wel af op GN. Want na het spelen van Silent Hill Home Coming heb ik toch een bittere na smaak gekregen, en een beetje verloren hoop dat het ooit nog goed komt met de SH Franchise. ๐Ÿ˜ณ "

    Homecoming heb ik niet gespeeld, maar die scheen inderdaad een tegenvaller te zijn. Ik hoop dat Downpour vetter wordt en wat ik tot nu toe heb gezien ziet er in ieder geval goed uit. Altijd blijven hopen hรจ ๐Ÿ˜›

  3.   
    HashtagMcSwag's avatar

    T enige leuke aan het najaar is de grootste gamereleases ๐Ÿ˜€ Mijn lijstje is wel iets anders als november als najaar telt teminste ๐Ÿ˜† cod(toch nog na black ops, omdat ik mw2 toch heel leuk vond) en ac revelations

  4.   
    Luuky's avatar

    Dit zijn de games die wel op mijn lijstje staan, maar niet meteen ga kopen.
    Bij mij is het eerder:
    1) Nfs The Run (omdat ik een race-fan ben)
    2) AC Revelations
    3) Battlefield 3
    4) Uncharted DD
    5) Batman AC

  5.   
    cool ice's avatar

    ”want ik kan niet wachten om met mijn raketwerper straks hele flatgebouwen met de grond gelijk te maken.”

    ik wil je niet teleurstellen, maar ik dacht dat het niet mogelijk was om gebouwen (sowieso de grote) in te laten storten.

  6.   
    Glennus's avatar

    L30N schreef, "

    ”Gamer4Ever-NL” schreef, "Wel ik denk dat we de zelfde smaak en gedachten hebben Leon, want dat zijn ook de games die ik inderdaad ga spelen dit jaar.
    Met ook mijn nummer 1# must have Uncharted 3 Drake’s Deception. 8)
    Wat Silent Hill betreft, ik wacht de review wel af op GN. Want na het spelen van Silent Hill Home Coming heb ik toch een bittere na smaak gekregen, en een beetje verloren hoop dat het ooit nog goed komt met de SH Franchise. ๐Ÿ˜ณ "

    Homecoming heb ik niet gespeeld, maar die scheen inderdaad een tegenvaller te zijn. Ik hoop dat Downpour vetter wordt en wat ik tot nu toe heb gezien ziet er in ieder geval goed uit. Altijd blijven hopen hรจ :P"

    Had je me wel eerder mogen vertellen dat je niet vies bent van Silent Hill, Leon :P. Silent Hill: Homecoming is geen teleurstelling als je het neemt voor wat het is, trouwens.

  7.   
    -050- Critical's avatar

    dit vind ik een heel mooi lijstje! jij gaat een heel mooi najaar/winter tegemoet ๐Ÿ˜‰

  8.   
    I Juggy I's avatar

    ik doe alleen nog maar halo combat evolved anniversairy voor dit jaar ๐Ÿ˜†