Najaars verlangen: Peter Bouwman

De blaadjes vallen van de bomen, de sinterklaaspakken worden gestoomd en de kerstballen liggen in de winkels. Wat betekent dit? Vertraging met de trein… maar ook een najaar volgepropt met toffe games! Er moeten keuzes gemaakt worden, want alles spelen is fysiek onmogelijk. Daarom hebben we onze redacteuren verplicht om een verlanglijstje te maken van drie games waar zij dit najaar het meeste naar verlangen, ook mag er één minder bekende game aangeraden worden. Een moeilijke klus waarbij de echte games van de meuk worden gescheiden.

1. Star Wars: The Old Republic
Hij komt 20 december en dit is de game die mij het MMO genre gaat laten proeven. Waar de debiele elfjes, schizofrene dwergen en flauwe magiërs mij nooit hebben kunnen boeien, zullen lightsabers, ruimteschepen en midichlorians mij uren gekluisterd houden aan mijn pc. Ik ga er zelfs een nieuwe computer voor kopen, omdat mijn huidige teveel herrie maakt voor lange speelsessies.

2. RAGE
Ik heb RAGE inmiddels urenlang gespeeld en voor mij is dit een singleplayer shooter die mij genoeg verhaal, sfeer en diepgang geeft sinds lange tijd. Wat boeien die moderne shooters nou als je in een post apocalyptische wereld mutanten kunt afslachten en kunt rijden in Mad Max-achtige buggy’s! En jawel, tegenstanders hebben ook daadwerkelijk A.I. en schieten is serieus uitdagend! Ja, mensen het bestaat nog!

3. Batman: Arkham City
Batman: Arkham Asylum was een grote verrassing twee jaar geleden en het vervolg gaat zoveel meer bieden! Een open stad met meer snufjes, meer vrijheid en natuurlijk meer karakters. Zullen we voertuigen gaan zien in Arkham City? Ik hoop het zo van harte! Gene franchise heeft zulke toffe slechteriken en Arkham City gaat weer een blik opentrekken. Heerlijk!

Check ook deze!
O wat had ik geen zin in een Anno in de toekomst. Totdat ik de eerste presentatie zag een aantal maanden geleden! Het systeem van Eco’s tegen Tycoons, waarbij een milieuvriendelijke partij tegen een industriële factie wordt geplaatst is een geweldige tegenstelling die juist in een managementgame als Anno geweldig gaat werken! Keuzes zijn belangrijker dan ooit en de game gaat nog schitterend worden ook!

  1.   
    Sub-Zeuro's avatar

    En Halo Anniversary dan?… 😀

  2.   
    tijn80's avatar

    Het systeem van Eco’s tegen Tycoons, waarbij een milieuvervuilende partij tegen een industriële factie wordt geplaatst is een geweldige tegenstelling

    Milieuvervuilende partij tegen industrie? Bedoel je niet de milieuvriendelijke partij? 😉
    Batman ga ik zeker checken, de andere 3 waarschijnlijk niet.

  3.   
    Petor's avatar

    ”tijn80″ schreef, "

    Het systeem van Eco’s tegen Tycoons, waarbij een milieuvervuilende partij tegen een industriële factie wordt geplaatst is een geweldige tegenstelling"

    Milieuvervuilende partij tegen industrie? Bedoel je niet de milieuvriendelijke partij? 😉
    Batman ga ik zeker checken, de andere 3 waarschijnlijk niet.

    Sorry! Gefixt! Ik lijk wel een mens he met zo’n fout! 🙄

  4.   
    tijn80's avatar

    Petor schreef, "

    ”tijn80″ schreef, "

    .."

    Milieuvervuilende partij tegen industrie? Bedoel je niet de milieuvriendelijke partij? 😉
    Batman ga ik zeker checken, de andere 3 waarschijnlijk niet."

    Sorry! Gefixt! Ik lijk wel een mens he met zo’n fout! 🙄

    Bijna 😛

  5.   
    Hitman047's avatar

    Die nummer 1 zag dus echt niemand aankomen… 😆

  6.   
    Dude…'s avatar

    er komen geen voertuigen in arkham city, werd verteld op de firstlook

  7.   
    tijn80's avatar

    Ik mis eigenlijk die sneeuwschuiver-game van de Gamescom. Of staat die in 2012 pas op de agenda? 😀

  8.   
    Petor's avatar

    ”tijn80″ schreef, "Ik mis eigenlijk die sneeuwschuiver-game van de Gamescom. Of staat die in 2012 pas op de agenda? 😀 "

    Die game verschijnt inderdaad pas in 2012. 😉