Naughty Dog blij met richting die Uncharted-film inslaat

Het was al bekend dat er een nieuwe regisseur klaargestoomd is om een verfilming te maken van Sony’s exclusieve Uncharted-reeks. Deze regisseur, Neil Burger, gaf eerder tevens te kennen dat hij volledig opnieuw begint met het script en dat de film omtrent hoofdpersonage Nathan Drake meer affectie moet hebben met de gamereeks.

Burger gebruikt Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en mogelijkerwijs ook Uncharted 3: Drake’s Deception voor inspiratie om de film dezelfde feeling te geven als de games. Ontwikkelaar van de games, Naughty Dog, was eerst nog vrij sceptisch over de richting die de film inschoot.

The producers of the movie project have a lot of integrity, and they are keen to make the kind of film fans of Uncharted want to see made.
Hier is het bedrijf van teruggekomen nu ze ziet dat de producers integriteit tonen met de serie op de PlayStation 3. Ze willen graag een film maken die de fans van de games daadwerkelijk willen zien. Echter, over een mogelijke wijziging van de cast heeft Neil Burger niet gesproken, dus de kans dat Mark Wahlberg nog steeds Nathan Drake gaat spelen, bestaat zeker.

Of Nathan Fillion kanshebber is voor de rol, kunnen we voor nu alleen maar hopen. Gelukkig zal de film in ieder geval dicht bij de games staan.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Maar dat is zekker mooi als Naughty Dog blij is, zekker als het om een film gaat.
    Ze willen zekker zijn dat het déze keer geen flop word. (wat het meestal is met film-games)

  2.   
    FishHookz's avatar

    Ik heb zoon voorgevoel dat deze film niet een groot succes word.

  3.   
    MildBobbySauce's avatar

    ik zie Mark Wahlberg niet als iemand die Uncharted kan spelen, als hij er toch inspeeld wordt het een over de top film die gewoon dik gaat floppen.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    ik hoop dat dit een van de beter films word gebasserd op een game.
    ik wil uncharted de film zeker zien ik vind beste serie op mijn ps3.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    Als het in de handen komt van de juiste personen/makers zou het een hele goeie film kunnen worden.