Xbox 720 logo duikt op in filmtrailer ‘Real Steel’

Die zagen we niet aankomen: de Xbox 720. In ieder geval niet zonder groteske aankondiging op een E3 of Microsoft-event. Maar toch, in de nieuwste trailer van Hollywood actiefilm Real Steel duikt er ineens het logo van een zogenaamde Xbox 720 op.

Op 0:47 in de trailer is het logo te vinden. Een hoge resolutie is aangeraden en je zult ongetwijfeld ook even moeten timen op het beeld op de juiste milliseconde stil te zetten.

enter

Microsoft kondigde in 2005 al aan dat de Xbox 360 een levensloop van circa tien jaar zou hebben, wat zou betekenen dat we anno 2015 pas beginnen met een opvolger van de 360. Is dit alvast een sneaky aankondiging van de Xbox 720, of is het slechts een grapje van Real Steel regisseur Shawn Levy om meer gamers naar de bioscoopzalen te lokken?

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Lijkt me een vette film! ๐Ÿ˜ฎ

  2.   
    Fabianb's avatar

    Lijkt me sterk dat een filmregisseur dit expres zal doen om rumoer op te wekken. Maar wat is anders de reden? Want waarom wordt dit sowieso in verband gebracht met xbox 720? Ja, het moet reclame voorstellen in de film, maar wat is dan de reden om er 720 van te maken en niet gewoon de 360? Foutje? ๐Ÿ˜‰

  3.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Ik dacht dat Xbox720 gewoon een werknaam was en dat de uiteindelijke versie dat op de markt komt een andere naam zou krijgen.

  4.   
    craz's avatar
  5.   
    Dude…'s avatar

    waarschijnlijk als grap ofzo (omdat het verder in de toekomst is) net als een poster van FF 27 in deus ex human revolution

  6.   
    Hitman047's avatar

    Best Troll ever!

    Even serieus: Ik wist niet dat 5 oktober een internationale ‘Xbox 720 geruchten-dag’ was?!

  7.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Mooi zo ik ben al aan het sparen voor evt nwe consoles. Die kunnen heel prijzig zijn, ik weet nog dat ik op 1dec 2005, 479, euro neerlegde voor de XBOX360 zonder spelletje, dus dat kwam er nog overheen. (PGR4). Ik denk dat we snel meer info krijgen. Cross my fingers het kan ook nog gwn een foutje zijn.. ๐Ÿ˜†

  8.   
    Phil's avatar

    De film speelt zich af in de toekomst, dus wouden ze ook merken uit de toekomst hebben. Een goede merk is dan Xbox 720.

  9.   
    FishHookz's avatar

    Hehehe dat is epic ๐Ÿ˜†

  10.   
    Relief's avatar

    Dude… schreef, "waarschijnlijk als grap ofzo (omdat het verder in de toekomst is) net als een poster van FF 27 in deus ex human revolution"

    Grap? Ik denk niet dat je zomaar met logos mag spelen in films, omdat je daarmee het imago van een bedrijf kan schaden. Wat betreft de poster: de poster van FF 27 hebben ze mogen doen, omdat Final Fantasy ook van Square Enix is.
    Verder zie ik ook Bing reclame wat van MS is. Dus het zou heel goed kunnen dat MS aan het teasen is en misschien begin volgend jaar een aankondiging maken?

    @GamersNet: Een cyclus van 10 jaar betekent niet dat er pas in over 10 jaar een opvolger komt. Het kan heel goed zijn dat er in 2013 een opvolger komt en de huidige console nog twee jaar langer doorgaat (waarschijnlijk komt er een een nieuwe slim-versie welke voor 130 euro of zo te koop zal blijven)

  11.   
    Epic-Max's avatar

    denk niet dat ze in deze tijd nu een nieuwe console aan gaan kondigen/maken
    ps : die film is vet en er komt cker een game van

  12.   
    Koen45's avatar

    Overmatig gebruik van Eminem feat. Nate Dogg – Till I Collapse iemand?

  13.   
    Rijstekorrel's avatar

    Film lijkt me wel vet dat logo zal wel per ongeluk gedaan zijn, Of juist expres denk ik eerder om geruchten voor de nieuwe xbox te laten rond gaan al.

  14.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Dat is gewoon het 360 logo! En wat een ruk film zeg!

  15.   
    cool ice's avatar

    Nn3m3s1sS schreef, "Dat is gewoon het 360 logo! En wat een ruk film zeg!"

    er staat toch duidelijk xbox720. denk je echt dat de auteur een heel bericht opzet zonder dat ie goed gekeken heeft?
    ๐Ÿ˜‰

  16.   
    MildBobbySauce's avatar

    deze film speelt zich vast af in de nabije toekomst, want de Xbox kan zekers nog wel een paar jaar mee. ๐Ÿ˜‰

  17.   
    ianyo's avatar

    Waarom snappen mensen de grap gewoon niet?

  18.   
    Kilerden's avatar

    Hebben ze dit niet gewoon gedaan om er onder uit te komen om niet te betalen?

  19.   
    Lazar93's avatar

    Ze hebben gewoon geen rechten voor 360 dus maken ze er 720 van, je hebt ook films en series die geen recht hebben op bv apple en er een peer van maken ๐Ÿ™‚ dus kan ook gewoon temaken hebben met rechten van het logo
    Lees ook de 2 berichten boven me

  20.   
    Defensie's avatar

    martoost schreef, "Ze hebben gewoon geen rechten voor 360 dus maken ze er 720 van, je hebt ook films en series die geen recht hebben op bv apple en er een peer van maken ๐Ÿ™‚ dus kan ook gewoon temaken hebben met rechten van het logo
    Lees ook de 2 berichten boven me"

    nee want ze gepruiken hier het Xbox logo ze hebben waarschijnelijk toesteming gevraagd ofzo en muziek is weer lekker ze moesten ook fight music van d-12 en eminem doen

  21.   
    Tom's avatar

    martoost schreef, "Ze hebben gewoon geen rechten voor 360 dus maken ze er 720 van, je hebt ook films en series die geen recht hebben op bv apple en er een peer van maken ๐Ÿ™‚ dus kan ook gewoon temaken hebben met rechten van het logo
    Lees ook de 2 berichten boven me"

    Dit betwijfel ik sterk. Ook het logo van Bing verschijnt in de trailer, dus waarschijnlijk heeft Microsoft een lekkere deal met de uitgever van deze film. Het logo is er met opzet ingezet, of het nu een grap is of niet, Microsoft heeft dit goedgekeurd en laten publiceren.

  22.   
    Kenneloth's avatar

    Dude… schreef, "waarschijnlijk als grap ofzo (omdat het verder in de toekomst is) net als een poster van FF 27 in deus ex human revolution"

    agree

  23.   
    Superwasbeer's avatar

    Phil schreef, "De film speelt zich af in de toekomst, dus wouden ze ook merken uit de toekomst hebben. Een goede merk is dan Xbox 720. "

    Precies, het is om de film een futuristisch thema te geven.

  24.   
    gamer18's avatar

    je ziet het hij wil gewoon publiek met zijn xbox 720