Yakuza: Of the End omgedoopt tot Yakuza: Dead Souls; verschijnt maart 2012

Goed nieuws voor de Japanofielen onder ons die niet vies zijn van een stevige knokpartij: Yakuza: Of the End zal in maart 2012 dan eindelijk ook in onze contreien verschijnen. Het spel is al sinds juni dit jaar beschikbaar in Japan, maar SEGA heeft er een gewoonte van gemaakt om de Yakuza-games pas veel later buiten het land van de rijzende zon uit te brengen. Daarnaast heeft men het spel voor de Westerse winkels omgedoopt tot ‘Yakuza: Dead Souls,’ een naam die verwijst naar de zombies die een grote rol spelen in de game. Gary Knight van SEGA liet weten:

We know how much people love Yakuza in the West and with Dead Souls being the latest and greatest in the franchise its only right we bring it to them closer to the Japanese release than ever.
Yakuza: Dead Souls bevat de volledige Japanse verhaallijn inclusief een splinternieuwe minigame genaamd ‘Pachislot.’ Bovendien kunnen spelers zowel Ryuji Goda als Goro Majima, twee personages die in Yakuza: Of the End niet speelbaar waren, onder de knoppen nemen. De boxart van het spel vind je hieronder.

  1.   
    JOUK€'s avatar

    Heb alle 4 de delen gespeeld, geweldige serie!
    Maar volgens mij slaan ze met dit echt de plank mis…..zombies…