Nvidia GeForce 285.79 bèta nu beschikbaar; verbetert Battlefield 3 en Skyrim

Ontzettend goed nieuws voor degenen die problemen ervaren met Battlefield 3, want Nvidia heeft zojuist een nieuwe driver beschikbaar gesteld, om precies te zijn GeForce 285.79 bèta. Deze nieuwe driver brengt met name verbeteringen met zich mee voor Battlefield 3, waarbij problemen zoals haperingen en corruptie verholpen moeten zijn.

Daarnaast zijn er diverse SLI-profielen verbeterd en toegevoegd, waaronder voor Assassin’s Creed: Revelations, Need for Speed: The Run en ook The Elder Scrolls V: Skyrim. Verder zijn er verbeterde en nieuwe 3D Vision-profielen voor diverse games. De volledige lijst met veranderingen is te vinden in de officiële release notes.

GeForce 285.79 bèta is momenteel alleen beschikbaar voor Windows Vista/7 (32-bit) en Windows Vista/7 (64-bit). Het is niet onwaarschijnlijk dat deze bèta-driver ook nog voor Windows XP verschijnt, maar vooralsnog is hier niets over bekend. De SLI-gebruikers onder ons die op Windows XP aan de slag willen met The Elder Scrolls V: Skyrim, die vandaag overigens is voorzien van een stevige review, zullen nog even moeten wachten.

Persoonlijke feedback over de driver is natuurlijk altijd welkom. Mocht je als lezer nog vragen hebben, stel ze dan gerust!

  1.   
    Jonah's avatar

    Eindelijk! Ik kijk gauw of Battlefield 3 daadwerkelijk in orde is nu!

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Pfff. Windows XP, dat die versie nog ondersteund word.
    Wel lekker trouwens, te zien krijgen wanneer er een videokaart driver verschijnt – lekker GN!

  3.   
    See4urSelf's avatar

    Eindelijk goed nieuws!! Gelijk downen die hap!

  4.   
    Koen45's avatar

    Tijdens het uitpakken:

    7-zip: Data error. omg

  5.   
    MoonLight's avatar

    Gelukkig, morgen aan de slag met Skyrim! 😀

  6.   
    Sjintel's avatar

    Voordat ik deze driver geinstalleerd had heb ik enkele keren gehad dat ik uit battlefield 3 werd gegooid,
    Na de installatie werd ik direct 2 keer uit BF3 gegooid, ik ga mijn oude drivers maar weer installeren.
    Hoop dat het voor jullie wel de oplossing is.
    (videokaart Nvidia 460GTX)

  7.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Sorry, ben nog een beetje een noob op het vlak van videokaarten. Is deze update ook bestemd voor de GeForce 560 Ti OC kaart?

    edit: Ik las net op de Nvidia website dat dit inderdaad ook voor de 560 kaart is. Gelukkig maar, want ik wil BF3 toch wel eens met de maximale settings op full-screen kunnen bewonderen op mijn lieve computertje.

    edit nummero 2: Het bleek dat ik bij de voorgaande update keek voor informatie. Dan maar even downloaden en er zelf achter komen of het werkt of niet.

  8.   
    laz#R's avatar

    Ik heb beide games niet, maar kunnen ook andere games hierdoor soepeler gaan lopen?

  9.   
    Jonah's avatar

    ”laz#R “ schreef, "Ik heb beide games niet, maar kunnen ook andere games hierdoor soepeler gaan lopen?"

    Dat verschilt per driver. In dit geval zijn er, volgens Nvidia althans, geen verbeteringen voor andere games. Soms kan een nieuwe driver echter (hele kleine) verbeteringen met zich meebrengen, zonder dat dit specifiek aangegeven is. Je moet het dus simpelweg proberen.