Steam-forum mogelijk gehackt

Het forum van Valve’s distributieplatform is momenteel offline voor onderhoud. Dit is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan het geval dat het forum gehackt is door een nog onbekende groep of persoon. Volgens verscheidene bronnen heeft er op de voorpagina van het forum een overdreven link van Fkn0wned.com gestaan. In een boodschap viel het volgende bericht duidelijk te lezen:

Ever wanted to dominate the servers you play on with guaranteed results, but you were too afraid to cheat because of ban risks? Visit [removed domain] It’s safe, secure and undetected.

Along with hacks, we’ve also got some general discussion sections, hacking tutorials and tools, porn, free giveaways and much more. This site has been conditioned to meet all your needs in terms of resources so be sure to take a look and tell us what you think.

Thanks again, the fkn0wned team.

Op de website van Fkn0wned zelf is te lezen dat het hacken van het Steam-forum niet op hun conto geschreven moet worden. Door het dataverkeer – dat de recente reclame op het gehackte Steam-forum met zich mee heeft gebracht – is het Fkn0wned-forum zelf ook offline gehaald.

Vooralsnog ziet het er naar uit dat er geen inloggegevens van de Steam-service zijn bestolen. Wel hebben de hackers eventueel alle inloggegevens van het forum weten te bemachtigen. Dus als je voor het Steam-forum een wachtwoord gebruikt die je ook bij andere services gebruikt, dan is het je aangeraden om jouw wachtwoord bij die andere services zo snel mogelijk te wijzigen.

  1.   
    fdennis's avatar

    Ze zetten zichzelf behoorlijk voor lul en maken zich onnodig bekend. Waarom zou je in godsnaam een forum willen hacken? Wat is het nut ervan? Overigens vraag ik mij af of ze niet kunnen kijken bij de oude domain wie de naam voor het laast heeft gekocht. Ik dacht dat dit wel mogelijk was maargoed. Zeer kansloos is dit in iedere geval.

  2.   
    NoFearz's avatar

    Er mist wat informatie. Die website die nu offline is zou gezegd hebben dat een concurrerend hackforum de schuld bij hun wou leggen.

  3.   
    Lazar93's avatar

    ik begin dit zo zat te worden…

  4.   
    Kenneloth's avatar

    fdennis schreef, "Ze zetten zichzelf behoorlijk voor lul en maken zich onnodig bekend. Waarom zou je in godsnaam een forum willen hacken? Wat is het nut ervan? Overigens vraag ik mij af of ze niet kunnen kijken bij de oude domain wie de naam voor het laast heeft gekocht. Ik dacht dat dit wel mogelijk was maargoed. Zeer kansloos is dit in iedere geval."

    Is makkelijker gezegd dan gedaan.

  5.   
    firehopper211's avatar

    Ik zit nooit op het forum, Maar ik hoop dat ze niet met mijn gegevens hebben gerotzooid.

  6.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    idd kansloos, maar ik ben wel geintresseerd hoor, free porn? i seriously need it:P

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    Gebruik geen steam gelukkig 😛