Winkel in Nieuw Zeeland bevestigt God of War 4

De bekende Nieuw Zeelandse winkelketen Mighty Ape heeft zojuist een interessante game toegevoegd aan zijn assortiment. Volgens de website is God of War 4 momenteel in de maak en verschijnt en het spel zelfs volgend jaar al!

Dit is overigens niet de eerste keer dat er geruchten gaan over God of War 4: eerder dit jaar liet Sony’s Santa Monica studio via een vacature al weten dat de game in de planning staat. Bovendien hebben zowel PSM3 als Official PlayStation Magazine al laten weten dat zij uit betrouwbare bron hebben vernomen dat men momenteel hard werkt aan een vierde deel in de franchise, dat volgens hen onder andere een multiplayer component zou bevatten. Sony weigert vooralsnog commentaar te geven.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Winkels die met dit soort dingen aan komen kloppen 9/10 keer, de “No comment” is meestal ook een bevestiging tot het tegendeel bewezen word (of gesproken word).

  2.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Zolang de spellen goed blijven verkopen is er geen echte goede reden om de serie af te sluiten lijkt mij. Dus ja, ik denk dat we wel mogen stellen dat we dit zagen aankomen. ๐Ÿ™„

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Zou epic zijn. Van mij mag het xD.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Mag zeker weten van mij wel ๐Ÿ˜€

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Alfa Warrior schreef, "Winkels die met dit soort dingen aan komen kloppen 9/10 keer, de “No comment” is meestal ook een bevestiging tot het tegendeel bewezen word (of gesproken word)."

    True, geen trailer screens of een aankondiging van de Studio zelf.
    Ik betwijfel het ook zeer. ๐Ÿ˜ณ