The Last Guardian toch niet geannuleerd

Zojuist heeft Sony tegenover IGN Entertainment en Kotaku bevestigd dat de in 2009 aangekondigde The Last Guardian niet is geannuleerd.

Gamewinkel GameStop had het tegenovergestelde verteld aan klanten die de game bij het bedrijf hadden gepre-orderd. GameStop had ook aan gameblog Joystiq gemeld dat de game niet meer in productie was en men had de titel al van haar site verwijderd.

The Last Guardian werd tijdens de E3 van 2009 aangekondigd door middel van een trailer, waarin een klein jongetje en een griffioen, een mythologisch figuur, te zien waren. Sindsdien is niets meer bekendgemaakt over de game. Oorspronkelijk zou de titel dit jaar nog uitkomen, maar de release werd in april uitgesteld naar eind 2012. Onlangs stapten de bedenker én producent van de game op en werd betwijfeld of de veelbelovende titel ooit nog wel uit zou komen, maar daar hoeven we ons dus blijkbaar geen zorgen over te maken.

Lees meer over The Last Guardian in de Fast Forward.

  1.   
    Rivado's avatar

    Nice! leek al me een leuke game

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zag er idd mooi uit ja

  3.   
    Daniel Z's avatar

    Lijkt me een sfeervolle game worden, net als de andere titels van Team ICO. Ontwikkel maar lekker verder, volgend jaar is prima.