Bond-film Skyfall lijkt ook een eigen game te krijgen

In 2012 kunnen we in de bioscoop van een nieuwe James Bond-film genieten. In de film, genaamd Skyfall, vraagt Bond zich af of hij zijn meerdere M wel kan vertrouwen. Ondertussen wordt MI6 aangevallen en moet Bond dit gevaar aan zien te pakken. Kortom een spannend verhaal. Die we volgens Empire Magazine ook in de vorm van een game gaan meemaken. In de laatste editie van het magazine wordt namelijk gesproken over nieuwe Bond-game en logische gezien zal dit om Skyfall gaan. We hopen snel meer te horen over de 007-game.

Om meer over de film te weten te komen kun je alvast een kijkje op onze zustersite MoviesNET nemen. Hier is al een hele lading nieuws over Skyfall te vinden.

  1.   
    tijn80's avatar

    Ik hoop dat dit niet zo’n afgeraffelde filmgame wordt. Een game moet een product op zich zijn, niet een bijproduct om de film zo veel mogelijk uit te melken.

  2.   
    FishHookz's avatar

    Heb niet heel veel vertrouwen in de game want de meeste games die gebaseerd zijn op films zijn afgeraffeld ๐Ÿ™ Erg zonde want het kunnen zulke goede games zijn X.X

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Niet erg verrassend en ik vrees dat het wederom niet veel voor zal stellen. Ik kijk in ieder geval heel wat meer uit naar de film dan naar de game!

  4.   
    tijn80's avatar

    mr.black schreef, "Niet erg verrassend en ik vrees dat het wederom niet veel voor zal stellen. Ik kijk in ieder geval heel wat meer uit naar de film dan naar de game!"

    Dat is 1 ding wat zeker is. 8)

  5.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Het bedrijf moet sowieso hun tempo wat meer verhogen zodat ze er zeker van kunnen zijn dat de game tegelijkertijd met de film uitkomt. Als Activision weer de touwtjes in handen krijgt kunnen we er al vanuit gaan dat deze game niet de ‘nieuwe Goldeneye’ wordt. Ik weet zo even geen spel op te noemen van hun dat innoverend was, dus laat staan dat een 007-filmgame dat wel zal zijn.

  6.   
    Apfelsap's avatar

    sommige games van films zijn ook wel goed,zoals batman arkham asylum en arkham city ๐Ÿ˜€

  7.   
    FishHookz's avatar

    minigeneraal schreef, "sommige games van films zijn ook wel goed,zoals batman arkham asylum en arkham city ๐Ÿ˜€ "

    Die zijn niet gebaseerd op de film slimpie, wij hebben het over games die tegelijkertijd uitkomen met de film en die ook over de film gaan en voor zover ik me kan herinneren is er geen film die gaat over Arkham City of Asylum ๐Ÿ˜‰ Maar wel hele goede games indd ๐Ÿ˜†

  8.   
    tijn80's avatar

    Senzanome schreef, "

    ”minigeneraal” schreef, "sommige games van films zijn ook wel goed,zoals batman arkham asylum en arkham city ๐Ÿ˜€ "

    Die zijn niet gebaseerd op de film slimpie, wij hebben het over games die tegelijkertijd uitkomen met de film en die ook over de film gaan en voor zover ik me kan herinneren is er geen film die gaat over Arkham City of Asylum ๐Ÿ˜‰ Maar wel hele goede games indd ๐Ÿ˜† "

    Bovendien is geen enkele game van jouw voorbeelden gebaseerd op een filmkarakter. Batman is in de eerste plaats een stripheld. ๐Ÿ˜‰

    B@S schreef, "Ik weet zo even geen spel op te noemen van hun dat innoverend was "

    Na Pitfall (30 jaar geleden), vrij weinig

  9.   
    Helios929's avatar

    *Ondertussen wordt M16 aangevallen en moet Bond dit gevaar aan zien te pakken.*

    Het is MI6 en niet M16, M16 is een vuurwapen ๐Ÿ˜€

  10.   
    Killafist's avatar

    zucht……. waarom geven ze het geld van de ontwikeling niet gewoon aan mij ๐Ÿ˜› ik doe er wat veeeeeeeeel beters mee ๐Ÿ˜›

  11.   
    tijn80's avatar

    ”Defqon 1″ schreef, "zucht……. waarom geven ze het geld van de ontwikeling niet gewoon aan mij ๐Ÿ˜› ik doe er wat veeeeeeeeel beters mee :P"

    *Ergens roept een klein stemmetje “Niet vragen”*

    Maar ik doe het toch: Zoals?

  12.   
    R1chardTM's avatar

    ”Helios929″ schreef, "Het is MI6 en niet M16, M16 is een vuurwapen :D"

    Je hebt potdomme helemaal gelijk. Ik ga het gelijk aanpassen. Ik had denk ik nog wat slaap in mijn ogen tijdens het schrijven. ๐Ÿ˜‰

  13.   
    Fabianb's avatar

    tijn80″][quote=”mr.black schreef, "Niet erg verrassend en ik vrees dat het wederom niet veel voor zal stellen. Ik kijk in ieder geval heel wat meer uit naar de film dan naar de game!"

    Dat is 1 ding wat zeker is. 8) [/quote]

    Ik denk het ook, helaas.