Gerucht: Retro Studios bezig met Starfox Wii U

Retro Studios heeft ineens enorme faam gekregen door het ontwikkelen van Metroid Prime, de game die op uiterst succesvolle wijze de Metroid-serie naar drie dimensies wist te tillen. Na de gehele Metroid Prime-trilogie en ook Donkey Kong Country Returns gemaakt te hebben, is het tijd voor iets nieuws, maar waar is het Amerikaanse bedrijf mee bezig? Geruchten wijzen erop dat Retro Studios bezig is met een andere Nintendo-reeks: Starfox Wii U zou heel goed in ontwikkeling kunnen zijn.

In de laatste uitgave van Official Nintendo Magazine, staat een artikel genaamd A Brief History Of Retro Studios. Aan het einde van dit achtergrondstuk schrijven ze het volgende:

While some suggest this new project is likely to be a return to the Metroid franchise, we’d love to see another Nintendo hero get the retro stamp of excellence. After all, having rolled out the barrels for Donkey Kong, perhaps it’s time Retro pulled off a barrel roll of a different kind.
Weet het blad misschien iets dat wij niet weten? Dat Retro Studios met een Wii U-titel bezig is, lijkt in ieder geval wel zeker.

  1.   
    Jonah's avatar

    Alsjeblieft, Retro, creëer een Star Fox die zijn inspiratie haalt uit de SNES/N64-versies! 🙂

  2.   
    firehopper211's avatar

    Dit zou absoluut gaar zijn!!! 😆 We hebben al in geen tijden iets echt nieuws van Starfox gezien, laat maar komen!!! Misschien wordt het wel een reboot van de serie aangezien SPOILER ALERT: aan het einde van de DS versie Krystal en Fox toch iets met elkaar hadden en in ene een zoon kregen wat de serie zowat een einde op z’n buik kreeg geschreven, toen ze in ene met Starfox Adventures tot en met Command een gelijk vaste verhaal aan elkaar hadden geplakt. Verder hoop ik ook nog op een nieuwe F-Zero waar we ook al in geen tijden meer iets nieuws van hebben gezien. Nintendo, make my wish come true.

  3.   
    mmx's avatar

    Een nieuwe Fzero zou zeker op zijn plaats zijn .Ik vond de 16 bit snes versie onwijs leuk

  4.   
    Sub-Zeuro's avatar

    Jonah schreef, "Alsjeblieft, Retro, creëer een Star Fox die zijn inspiratie haalt uit de SNES/N64-versies! :)"

    Amen, please Retro, do it. 🙄

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    Een mix tussen flight en walk. (60% vliegen 40% adventure)