Gigantische spelfout op boxart Resident Evil: Revelations

Ontzettende slordigheid of een gevalletje van zware dyslectie? We zullen het waarschijnlijk nooit te weten komen, maar slordig staat het wel: de gigantische spelfout op de boxart van Resident Evil: Revelations. Het spel verschijnt weliswaar over enkele dagen pas in de winkels, maar enkele Amerikaanse gamewebsites hebben nu al een exemplaar van de game toegestuurd gekregen. En het eerste dat hen bijna allemaal opviel, was de tekst “Resident Evil: Revelaitons” op de rug van het hoesje.

Het is nog maar de vraag of deze fout nog voor de release zal worden rechtgezet. Het spel verschijnt namelijk op 7 februari al in Amerika en het zou een dure investering zijn om alle games terug te halen en het hoesje te veranderen. Dit is overigens niet de eerste keer dat Capcom een fout maakt in de boxart van één van hun games: vroege versies van het Wii-spel Okami hadden watermerken van de website IGN op de artwork.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Nou ik zou daar niet om treuren hoor:P

  2.   
    Hitman047's avatar

    Jemig, wat een fout. Wel een beetje amateuristisch hoor, Capcom. 😳

  3.   
    fdennis's avatar

    Lol dit verkoop je toch niet… Ja het gaat om de inhoud en daar is het normaal dat er bugs inzitten. Maar dit slaat nergens op.

  4.   
    twoakrm's avatar

    kan gebeuren gewoon verkopen

  5.   
    Jonah's avatar

    Het is toch juist ontzettend vet als je zo’n versie te pakken hebt?! Dan heb je een waar collector’s item in je bezit. 🙂

  6.   
    Jelkey's avatar

    ik heb hm gister binnengekregen, maar de rug van mijn exemplaar zit er heel anders uit, met logo en alles

  7.   
    pietpiraat's avatar

    Jonah schreef, "Het is toch juist ontzettend vet als je zo’n versie te pakken hebt?! Dan heb je een waar collector’s item in je bezit. 🙂 "

    mee eens, de volgende leveringen zijn zonder de fouten natuurlijk. Vind dat soort dingen zelf wel tof, heb ooit een keer een heineken flesje met het etiket ondersteboven in mn kratje gehad:P

  8.   
    Moon-Hero's avatar

    Haha degene die de boxart heeft gemaakt is meteen ontslagen 😛

  9.   
    colin_kazim's avatar

    Een soort van commerciële stunt?

  10.   
    cool ice's avatar

    whaha dat faalt wel. 😛 de meest geweldige technologie, schitterende games, en wat gaat er mis? de spelling van je eigen game op het hoesje. 😆

  11.   
    daan147's avatar

    Tja, juist daar waar het niet mag misgaan, daar gaat het mis. 😉 Volgens mij is de beste oplossing om het gewoon te verkopen en de fout te verbeteren bij de volgende productie.

  12.   
    Zeeha's avatar

    wtf, hoe kan dat nu 😛

  13.   
    LuukiV's avatar

    Hahahaha… zoiets heb ik ook met Splinter Cell voor de X-Box 1, daar staat op de rug
    Tom Clancy’s Splinetr Cell… weet niet of het ook op de normale staat, in ieder geval op de
    “classics” edition 😛

  14.   
    tijny's avatar

    is tog niet zo erg je kijkt tog nooit op het hoestje