Guerrilla Games en Sony Cambridge ontwikkelen Killzone Vita

Sony Computer Entertainment is haar bedrijvigheid in Groot-Brittannië aan het hervormen. Bekend is namelijk geworden dat de studio Sony Cambridge andere taken op zich krijgt. Deze ontwikkelaar gaat nauw samenwerken met het Nederlandse Guerrilla Games, bekend van Killzone. Samen zullen de bedrijven Killzone voor PlayStation Vita gaan verzorgen.

It has been decided that Cambridge Studios will become closely linked with Guerrilla Studios and as such will focus on bringing the Killzone franchise to PlayStation Vita.
Deze verandering komt door een regelmatige evaluatie over de prestaties van studios binnen Sony Computer Entertainment Worldwide Studios. Na een grondige kijk onder de loep heeft Sony besloten dat Sony Cambridge, te herkennen aan de developer die de PlayStation Portable-versie van LittleBigPlanet ontwikkelde, dus niet meer in haar eentje aan de slag gaat. Het Japanse bedrijf zegt letterlijk dat de studio’s ‘closely linked’ worden.
It has also been proposed that BigBig Studio should be closed. BigBig have been an important part of SCE Worldwide Studios since joining in 2007.
Tevens is er minder positief nieuws te melden, want naast de bovengenoemde coöperatie, zal er echter een ontwikkelaar de deuren sluiten. Het gaat hier om BigBig Studio, dat net Little Deviants heeft afgeleverd om voor de PlayStation Vita te verschijnen. Wat de reden is en wat er met de medewerkers gebeurt is nog onbekend.

  1.   
    Neolite's avatar

    Medewerkers zullen waarschijnlijk overgeplaatst worden naar andere Sony vestigingen(alleen het goede personeel en als dat niet al gebeurd is) en het mindere personeel zal kunnen vertrekken.

  2.   
    PS4owner's avatar

    de beelden die ik tot nu toe gezien heb zijn prachtig zeker voor de vita wat een kleine krachtpatser

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Neolite schreef, "Medewerkers zullen waarschijnlijk overgeplaatst worden naar andere Sony vestigingen(alleen het goede personeel en als dat niet al gebeurd is) en het mindere personeel zal kunnen vertrekken. "

    de rotte appels scheiden van de goede appels gebeurt in veel bedrijven op zulke momenten.
    vind dat er nog steeds weinig informatie over dit spel er is ondanks de aankondiging.