Auteur : Richard Leurs dinsdag 10 januari 2012 om 21:03:13

Nyko laat haar PlayStation Vita-accessoires line-up zien

Bron: Engadget
Nyko heeft voor iedere console en handheld wel een setje accessoires in de verkoop. Het verbaast ons dan ook niets dat het bedrijf op de CES 2012 de line-up met extra's voor de PlayStation Vita presenteert. Of je de aankomende handheld nou wilt beschermen, makkelijker in de hand wilt houden of er gewoon langer op wilt spelen, alles is mogelijk. De winkelschappen liggen vol met onhandige of veel te dure accessoires, maar hier en daar zijn er wat pareltjes te vinden. De nieuwe line-up van Nyko ziet er in ieder geval veelbelovend uit. Hieronder vind je de volledige lijst met de Vita-accessoires die vanaf de launch van de handheld beschikbaar zijn.

Power Grip - $24.99
De Power Grip geeft de Vita een controllerachtige grip met een ergonomisch design en verbetert ook nog eens de batterijduur drastisch, tot wel drie keer langer. De grip klik je op de achterkant van de Vita, alle knoppen en het touchpad aan de achterkant blijven goed bruikbaar.

Power Armor Kit - $29.99
De Power Armor Kit bevat vijf verschillende accessoires om de Vita op te laden, versterken en schoon te maken. De kit bevat een stekker voor in de wand, oplader voor in de auto, USB-kabel om op te laden en bestanden te versturen, grote case om de handheld te beschermen en een doekje om het scherm van de Vita goed schoon te houden.

Speaker Stand - $29.99
De Speaker Stand geeft de handheld een mooi plekje in bijvoorbeeld jouw kast, maar het doet nog twee dingen. Het laadt de handheld op en verbetert het geluid, ook kun je met een afstandsbediening de Vita besturen. De stand heeft een line-in jack zodat je ook jouw iPod of andere gadgets van harder en beter geluid kunt voorzien.

Game Case Pro - $4.99
De Game Case Pro is een kleine case, waarin Vita-games en opslagkaartjes in kunnen worden opgeslagen. In totaal passen er tien games en vier memory cards in de case.

Power Kit - $19.99
Met de Power Kit binnen bereik is jouw Vita altijd op te laden. De kit biedt drie accessoires om de handheld van stroom te voorzien. Een stekker voor in de wand, oplader voor in de auto en een USB-kabel om op te laden.

  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
  • {GAME_TITEL} screenshot nr.
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door DGonlag2 op dinsdag 10 januari, 2012 om 21:15:30 quote

GN "Ultima"

1540 posts
Leuke dingen wel. Maar komt het ook naar europa? Ik weet nog dat ze soortgelijke dingen aankondigden voor de 3DS, maar die heb ik ook nooit in europa gezien. In ieder geval niet in NL.
Gepost door Leon 2.0 op dinsdag 10 januari, 2012 om 21:50:39 quote

Eindredacteur

5888 posts
Zeker leuke accessoires! Vooral die grip is interessant.
Gepost door Carlos0_0 op dinsdag 10 januari, 2012 om 21:51:15 quote

GN "Sickness"

10506 posts
DGonlag2 schreef:
Leuke dingen wel. Maar komt het ook naar europa? Ik weet nog dat ze soortgelijke dingen aankondigden voor de 3DS, maar die heb ik ook nooit in europa gezien. In ieder geval niet in NL.

Kan je altijd wel uit amerika of iets halen dealextreme of iet, Maar idd wel mooie dingen misschien dat ik dit wel onthoud als ik een vita heb.

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Tom en Peter over Schalke 04 eSports, Rockstar en meer | GamersNET RADIO #315, zaterdag 21 mei 2016
Win de Plantronics GameCom P80 headset! | Prijsvraag
Win o.a. een DOOM Thrustmaster headset, T-shirts en meer! | Prijsvraag
Win het GamersNET T-Shirt! | Prijsvraag
GN Kalender: Mei 2016
Zorg jij ervoor dat er een GamersNET eSports Team komt?
GamersNET T-shirt infomercial | Koop nu, we zitten voor u klaar!
Download GamersNET nu op je telefoon
Advertentie
Poll : Shooters najaar 2016

In welke shooter heb jij dit najaar het meeste interesse?

Battlefield 1

50%
Call of Duty: Infinite Warfare
43%
Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered
3%
Titanfall 2
4%

Klik op één van de opties om te stemmen. In totaal zijn er al 577 stemmen.