Gerucht: Tales of Hearts remake in de maak

Het einde van Tales of Innocence R gaf al een hint naar een volgende remake en dit zou best wel eens Tales of Hearts kunnen zijn. Namco Bandai heeft namelijk een nieuw trademark in Noord-Amerika aangevraagd op 17 februari 2012 voor de titel.

Opmerkelijk is dat er al eerder een handelsmerk was geregistreerd voor de game in 2008, maar die van een week geleden ook van toepassing is op downloadbare software. Niet geheel onwaarschijnlijk is het dus dat Namco Bandai deze game ook als download wil uitgeven. Geruchten bestaan dat ook Tales of Hearts een remake zal krijgen op de PlayStation Vita, want hier kunnen immers ook spellen digitaal op worden binnengehaald. Ook bestaat de mogelijkheid dat het een remake van Tales of the Tempest betreft, want in Tales of Innocence R blijkt artwork te zitten van zowel die game als Tales of Hearts.


Mocht het zo zijn dat Namco Bandai bezig is met een remake van deze games, dan zou het fijn zijn als deze ook het Westen aandoen, want beide spellen hebben wij tot dusver niet mogen ontvangen.

  1.   
    TheUltimateZerg's avatar

    Dat zou echt friggin awesome zijn!