Grote Pokémon-aankondiging is Pokémon Black & White 2

Gisteren werd al bekend dat er nog dit weekend een belangrijke mededeling zou plaatsvinden op het gebied van Pokémon. Nu is duidelijk geworden dat het ging om de aankondiging van Pokémon Black & White 2. Dit is de eerste keer dat een Pokémon-titel een vervolg met een nummer krijgt, in plaats van een nieuwe kleur.

De games zullen draaien om Kyurem, die op onderstaande afbeelding te zien is. De twee versies van het monster, respectievelijk White Kyurem en Black Kyurem, lijken overigens heel erg op Reshiram en Zekrom, de legendarische Pokémon van de originele Black- & White-versies.


Fans die hoopten op een speciale 3DS-versie zullen teleurgesteld moeten worden. Ook deze games zullen uitkomen voor de gewone Nintendo DS. Ze zijn dus ook speelbaar op de 3DS, al is het dan wel in 2D. De nieuwste Pokémon-telgen moeten nog dit jaar uitkomen, in Japan zelfs al in juni.
Pokémon fans, get excited for two incredible new adventures! Announcing Pokémon Black Version 2 and Pokémon White Version 2, coming soon for the Nintendo DS™ family of systems. The games can also be played in 2D on the Nintendo 3DS™ system.
Pokémon Black & White 2 zijn logischerwijs een vervolg op het zeer populaire, ook door ons goed ontvangen, Pokémon Black & White.

  1.   
    Jelkey's avatar

    faal

  2.   
    Steen's avatar

    got-to-be-kiddin-me -.-‘ the originaliteid springt er van af hoor….

  3.   
    gatemaster64's avatar

    ik voel me hier echt wel te oud voor dus

  4.   
    Kill Gamer 01's avatar

    wel jammer dat het geen Pokemon Gray voor de Nintendo 3DS was. naar zoiets zat ik wel uit te kijken. ik denk dat deze 2 games in december of pas volgend jaar na Europa toe komen. want Pokemon Diamond, Pearl, Platinum, Heartgold, Soulsilver, Black en White kwamen ook een half jaar of een jaar later pas in Europa uit sinds de release in Japan. dat wordt dus mijn Nintendo DS opzoeken en het stof er af halen en beginnen met het spelen van Pokemon Black en White 2 op de release in Europa.

  5.   
    SonyBoy's avatar

    Ik had echt genoten van Pokemon Black, dus kijk hier wel erg naar uit. Hopelijk zitten er weer veel (hopelijk ook nieuwe) zeldzame pokemons in. Wel vind ik het jammer dat het niet een 3DS game wordt. Niet dat dit natuurlijk betekent dat ik het daardoor gelijk minder ga spelen.

  6.   
    twoakrm's avatar

    nice

  7.   
    DGonlag2's avatar

    Kan niet wachten. B/W waren geweldig.
    Qua orginaliteit is er niets mis mee vind ik. Ze volgen gewoon het verhaal uit B/W; daar zat een legende in dat er één sterke legendarische Pokemon was die zichzelf opsplitste in Zekrom en Reshiram.
    Dus we zullen nu wel eindelijk erachter komen wat Kyurem er allemaal mee te maken heeft.

    Dus als je niet weet waar je het over hebt, houdt dan ook gewoon je mond.

    Pokemon B/W was overigens de eerste met een echt goed verhaal, dus ik ben blij dat ze hier mee verder willen gaan.

    Xboxfan schreef, "Ik had echt genoten van Pokemon Black, dus kijk hier wel erg naar uit. Hopelijk zitten er weer veel (hopelijk ook nieuwe) zeldzame pokemons in. Wel vind ik het jammer dat het niet een 3DS game wordt. Niet dat dit natuurlijk betekent dat ik het daardoor gelijk minder ga spelen."

    Ik zou er niet teveel op rekenen hoor. Het is nog steeds de 5e generatie. Dus misschien inderdaad een paar nieuwe zeldzame pokemon (die op het hoesje staan), en dan waarschijnlijk de legendarische die wel al bestonden in B/W maar niet te krijgen waren (Maloetta, Keldeo, Genesect).

  8.   
    Shauwert's avatar

    Jelkey schreef, "faal"

    idd 😆

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zeker genoten van black & white dus ga ik deze ook spelen, Maar ben alleen benieuwd gaan ze de zelfde steden gewoon aan houden of gaan ze nu andere gedeelte van black en white laten zien.

  10.   
    DGonlag2's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Zeker genoten van black & white dus ga ik deze ook spelen, Maar ben alleen benieuwd gaan ze de zelfde steden gewoon aan houden of gaan ze nu andere gedeelte van black en white laten zien."

    Tja, dat is de vraag. Er gaan geruchten rond dat deze spellen ook gelijk de remakes zijn van R/S/E (vanwege de logo’s ofzo). Schijnbaar had iemand gezegd dat je misschien wel naar andere plaatsen/regio’s kan gaan (die man die ook het spel aankondigde).

    Ik geloof het zelf niet, maar kan wel leuk zijn. Als je klaar bent in Unova, dat je dan naar Hoenn gaat en daar het verhaal speelt. Zou wel aansluiten; net zoals G/S/C dat deed op R/B/Y, alleen dan nu B/W met B/W2 en R/S/E.

    Ik vind dat geen slecht idee.

  11.   
    fdennis's avatar

    Heb nog meer spijt van de 3ds.

  12.   
    toqeer's avatar

    wow wel vet nieuws dit hopekijk kan je hier naar hoenn regio als je unova completed heb 🙂

  13.   
    brend5's avatar

    FAIL!!

  14.   
    RenevdGijp's avatar

    Grappig deze zet van Nintendo/Game Freak. Benieuwd wat ze precies ermee gaan doen en wat het verschil wordt met het vorige deel. 😉

  15.   
    I Juggy I's avatar

    wtf echt geen inspiratie meer voor die serie

  16.   
    ExtremeDotCom's avatar

    De originalteit spet er vanaf :s

  17.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    Begrijp nog steeds niet dat pokemon niet is overleden? Het is een soort singstar

  18.   
    Tadao's avatar

    Ohho! Ran out of names,eh?

  19.   
    DGonlag2's avatar

    I_Eat_Noobsz schreef, "Begrijp nog steeds niet dat pokemon niet is overleden? Het is een soort singstar"

    Zeker net als Singstar, je pakt er een microfoon bij en je zingt je een weg door de Pokemon League. 😕

    En waarom zou het moeten overlijden? Ik vind het erg leuk, net als erg veel andere mensen. En het zijn ook erg goede spellen. Ik zeg toch ook niet ‘waarom is COD nog niet overleden?’, omdat er mensen zijn die het spel leuk vinden, ookal vind ik het zwaar kut.

    Wat een ongelooflijke domme opmerking.