Guild Wars 2 later ook richting consoles

NCsoft heeft vandaag toegegeven dat er een klein ontwikkelingsteam bezig is met een consoleversie van Guild Wars 2. De ontwikkelaar heeft dit bekendgemaakt nadat er eerder uit een conference call gebleken was dat men voorbereidingen trof om Guild Wars 2 naar de consoles te brengen:

When it comes to Guild Wars 2 as we have announced already, we are in the preparation stage. For other titles we are looking at various options as we speak. So once again, nothing has been finalized yet for me to make specific comments now.
Wanner en op welke consoles Guild Wars 2 uit zal komen, is nog niet bekend. De PC-versie van Guild Wars 2 krijgt momenteel de volle aandacht en zal dit jaar verschijnen.

  1.   
    fdennis's avatar

    OMG in zeer positieve zin:P. Dit word wel heel vet en ben te groot fan van Gw om ze misschien wel beide te halen. Voor de PC en de Ps3. Ben ook wel benieuwd hoe de console versie eruit gaat zien. Van dit nieuws is je dag meteen weer goed:P

  2.   
    grassyfuzz's avatar

    vet

  3.   
    Ika Q's avatar

    Jaren geleden waren ze ook positief over een console versie. Een console versie zie ik zeker wel zitten, vooral omdat het systeem in Guild Wars niet ingewikkeld is.

  4.   
    xHouse's avatar

    Ika Q schreef, "Jaren geleden waren ze ook positief over een console versie. Een console versie zie ik zeker wel zitten, vooral omdat het systeem in Guild Wars niet ingewikkeld is. "

    Inderdaad, en het is best wel een risico dat ze nemen, maar een risico in de game-industrie is alweer even geleden dus hopen dat het iets word! 😀