The Boondock Saints-titel in de maak; focus op co-op

Ontwikkelaar Critical Mass heeft een game omtrent The Boondock Saints in ontwikkeling. Voor de duidelijkheid, The Boondock Saints is een filmreeks en er zijn er twee van verschenen. De game zal een shooter worden die volledig de focus legt op de co-op. In de The Boondock Saints-films spelen namelijk de broers MacManus de hoofdrol.

We don’t want to do a crap-ass franchise game. We’re staying true to the content. We’re looking to expand the story, not just retell the franchise.
De broers hebben een goede band met elkaar en Critical Mass wil dit ook weergeven in de game. De developer wil geen crap-ass franchise-titel creëren, maar trouw blijven aan de content en het verhaal uitbreiden, in plaats van het opnieuw vertellen. Een element naast de relatie tussen de broers speelt ook het katholicisme een grote rol, wat tevens in de films van belang is.
The Boondock Saints characters are so strong — the banter, the relationships between Rocco and the brothers, the Catholicism, that will all be featured in the game.
Critical Mass hoopt op een retail uitgave van The Boondock Saints en mogelijk verschijnt de shooter ook in episodes in de digitale console-stores. Naast de game komt er wellicht ook een comic uit. The Boondock Saints verschijnt op de PC, Xbox 360 en misschien ook op de PlayStation 3. Er gaan geruchten dat het spel op de E3 getoond zal worden.

Meer The Boondock Saints

  1.   
    tijn80's avatar

    Laat de game maar oppikken waar deel 2 gestopt is. Dat geeft genoeg potentieel 🙂

  2.   
    Shaggyrulez's avatar

    klinkt goed! Ben benieuwd naar wat gameplay beelden wachten tot de E3 dan maar!

  3.   
    Oldsk00ll's avatar

    Mijn dag kan niet meer stuk 😀

    And shepherds we shall be,
    For Thee, my Lord, for Thee.
    Power hath descended forth from Thy hand,
    That our feet may swiftly carry out Thy command.
    So we shall flow a river forth to Thee
    And teeming with souls shall it ever be.
    In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti.

  4.   
    RockerRoy's avatar

    Ik vind die poster wel erg “Vintage”. Dat vind ik wel vet :p

  5.   
    Sub-Zeuro's avatar

    De film ervan was zo goed omdat het iets nieuws en aparts had in de manier hoe de film verloopt met flashbacks enzo en op een hele aparte manier en vaak mensen doden. Deel 2 was voor mij al dan een stuk minder omdat de verrassende gedeeltes er eigenlijk al niet meer in zaten. En dat verwacht ik ook een beetje bij een game ervan. Maar dat neemt niet weg dat het misschien ook wel een goede game gaat worden ivm co-öp missies, wat in de film bijzonder leuk gedaan en gefilmd was allemaal. Maar of ze dat net zo leuk in een game over kunnen zetten, i don’t know. We gaan het beleven, spiritus santcti. 🙂

  6.   
    DutchmanDevil's avatar

    Dit nieuws gaan we zeker volgen, elke x een gebedje opzeggen wanneer je iemand neer schiet dat lijkt mij wel wat:D