Trophies MotorStorm: RC vrijgegeven

De downloadbare versie van Evolution Studios’ off-road franchise, MotorStorm: RC, moet op 22 februari verschijnen voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation Vita. Het bedrijf heeft inmiddels de Trophy-lijst van de game naar buiten gebracht en het opvallende is, dat de game een Platinum Trophy heeft. Dit hebben andere downloadbare games namelijk niet.

MotorStorm: RC bevat 24 Trophies, waarvan twee geheime prijzen om te behalen. Het spel ondersteunt naast trofeeën ook cross-play op beide platformen en ook de voortgang wordt gesynchroniseerd naar het andere platform, zodat je met je vorderingen door kunt.

Daarnaast kent MotorStorm: RC ook een online modus die tevens cross-play ondersteunt. Het downloadbare spel krijgt een prijs van 5,99 euro mee.

  1.   
    XTR17's avatar

    Als Motorstorm koop ik het spel meteen, zeker voor de lage prijs.

  2.   
    -050- Critical's avatar

    ben ik wel even benieuwd hoe dit werkt? komen deze gewoon bij je huidige psn account op, of houd vita aparte scores bij. Ik heb dit nooit goed begrepen.

    @ item, wel een vette list, en ik denk dat die platina trophie nog moeilijker is dan je zou denken, aangezien racen met rc’s altijd vervelend is:P veel te directe besturing