Aanstaand weekend gratis weekendpas The Old Republic

Dat Star Wars: The Old Republic een MMO is om rekening mee te houden is inmiddels wel duidelijk en Bioware wil dat meer mensen dat gaan meemaken met hij eerste Weekend Pass Free Trial. Vanaf aanstaande donderdag kunnen mensen gratis en voor niks vier dagen kennis maken met de game. Mensen die meedoen krijgen de mogelijkheid om elk van de acht klassen te spelen op de thuisplaneet en de planeet die daarop volgt. Ook zijn PvP Warzones en twee Flashpoints beschikbaar.

De actie begint aanstaande donderdag 15 maart om 06.01 uur in de ochtend en loopt tot maandag 19 maart 08.00 uur in de ochtend. Wil je meer weten over de game, lees dan onze review.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    weet niet of ik het ga uit proberen
    ik weet eigenlijk wel zeker dat niet per maand voor een spel ga betalen!

  2.   
    Superwasbeer's avatar

    dan is het zonde van je tijd om het te proberen, als je er zo zeker van bent

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Wilde altijd al deze game proberen maar ik ben net gestopt met WoW omdat ik weer wat andere games gaan spelen zoals Mass Effect 3 en FPS shooters met me vriendinnen dus het is dan moeilijk om weer aan een MMO te beginnen, toch ga ik deze proberen ik hoop alleen niet dat ik er verslaaft aan raak na 1 weekend.

  4.   
    Xiquzor's avatar

    aanrader!

  5.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Xiquzor schreef, "aanrader!"

    Zeker een aanrader. Maar het wordt pas leuk na 1.2 patch. Nu begint het beetje te vervelen maar als 1.2 komt gaat het echt veel toevoegen in de game. Uitgebreid legacy system, nieuwe warzone, nieuwe raid en nog veel meer. 1.2 komt in april.