Assassin´s Creed III maakt gebruik van Kinect?

Vele Assassin’s Creed fans zijn al tegen de grote countdown site aangelopen. Over drie dagen zal er meer informatie over het derde deel binnen de populaire serie verschijnen. Maar dat is het niet enige, want onze eigen redacteur Glenn heeft wellicht een hint gevonden op een van de sites van de game.

Als we de disclaimer onder aan de site beter bekijken, valt het volgende meteen op:

KINECT, Xbox, Xbox 360, Xbox LIVE, and the Xbox logos are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft.
De hamvraag is nu dan ook: gaat Assassin’s Creed III gebruik maken van Microsoft’s Kinect? Als KINECT in de disclaimer staat is het vaak zo dat deze ook gebruikt wordt in de game.

Een screenshot van de desbetreffende disclaimer kun je hier bekijken.


[SCREENSHOTS]
Uiteraard is dit een gerucht, dus het blijft gissen naar iets wat er wellicht niet is. Toch brengt deze disclaimer veel vragen met zich mee. In wat voor mate wordt de sensor gebruikt in de game?

Wij bij de GamersNET.nl crew weten het in elk geval niet. Hebben jullie, onze gebruikers, ideeën? Laat het ons weten via een reactie onder dit bericht.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wel dat is verdomd intressant zeg! 😮
    En ik zou bij god ook niet weten hoe ze het willen mixen met gameplay. 😳

  2.   
    Phil's avatar

    Volgens mij staat dat bij alle dingen die met xbox te maken heeft, kijk maar eens op de achterkant van mw3 :wink:.

  3.   
    KgUnl!mited's avatar

    klinkt leuk, maar ik denk ook niet dat dit wat zegt. Staat ook op elke achterkant van mijn games die kinect niet ondersteunen, zoals phil ook zei.

  4.   
    LightFasher's avatar

    Ik ga er in ieder geval geen xbox voor aanschaffen :P.

  5.   
    FishHookz's avatar

    Kan niet kloppen, dit staat aan alle achterkanden van elk spel sinds Kinect en ze gaan toch niet verwachten dat ik aan mijn bed gaat hangen of op mijn bureau ga springen ???

  6.   
    theis's avatar

    Senzanome schreef, "Kan niet kloppen, dit staat aan alle achterkanden van elk spel sinds Kinect en ze gaan toch niet verwachten dat ik aan mijn bed gaat hangen of op mijn bureau ga springen ???"

    ik wou net zeggen, ik zie al mensen van banken springen om een “air assassination” uit te voeren 😆

  7.   
    ShadyXL's avatar

    Ik denk nient dat Kinect gebruikt zal worden bij ACIII 😛

  8.   
    RockerRoy's avatar

    Inderdaad, dit staat op de achterkant van elke game case. Fail 😛

    Dit zou wel echt een zware tegenvaller zijn als dit spel kinect gebruikt. Meestal gaat de zo’n gimmick dan ten kosten aan de kwaliteit van de game.