Atelier Asha: Alchemist of Twilight Ground onthuld

Eerder al wisten we te melden dat een nieuwe game binnen de Atelier-serie in de maak was, die de codenaam Project A14 droeg, maar nu is deze officieel onthuld. Het gaat om Atelier Asha: Alchemist of Twilight Ground, een geheel nieuw deel binnen de RPG-reeks, dat op de PlayStation 3 zal verschijnen.

Alchemist of Twilight Ground draait om Asha, een 17-jarig meisje dat alleen achterblijft nadat haar opa overlijdt en haar zusje op mysterieuze wijze verdwijnt. Asha denkt dat haar zusje nog in leven is en gaat op reis om haar te vinden. Gedurende haar avontuur zal Asha opgroeien en hoe dit gebeurt is na te lezen in haar dagboek. In het vechtsysteem zal gebruik worden gemaakt van op kosten gebaseerde aanvallen. Hoe verder een vijand weg is, des te meer een aanval zal kosten. Waarschijnlijk betreft dit een soort energiebalk die je kunt gebruiken in de gevechten.

Atelier Asha: Alchemist of Twilight Ground zal op 28 juni in Japan verschijnen, maar wanneer het Westen de game kan ontvangen is nog onbekend. De vorige game binnen de reeks, Atelier Meruru: The Apprentice of Arland, zal in Europe in mei op de PlayStation 3 verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren