CrewGrounds: De Amerikaanse Revolutie is een leuke setting voor Assassin’s Creed III

Elke dag blijkt weer dat gamers het nooit allemaal met elkaar eens zijn. Wat de één een geweldig spel vindt, wordt verafschuwd door de ander en terwijl persoon A gek is op zijn Xbox 360, zweert persoon B bij de PlayStation 3. Ook in de crew verschillen de meningen meer dan eens en daarom krijgen de redacteuren van GamersNET in het tweewekelijkse item CrewGrounds de kans om hun ongezouten mening over de huidige poll te geven. Deze week vroegen we ze hun mening te geven over de volgende stelling:

De Amerikaanse Revolutie is een leuke setting voor Assassin’s Creed III

Marjolein van Diejen
Eens
Hoewel het gebied rondom de Middellandse Zee erg tof was om te verkennen, was de serie wat mij betreft wel eens toe aan een andere omgeving. En die krijgen we met deze nieuwe setting. We gaan minder aan de slag in stedelijke omgevingen en meer in beboste gebieden, wat de franchise voor mij weer een stuk interessanter maakt. De daken van Florence en Rome ben ik inmiddels wel een beetje zat.

Daniël de Zwart
Oneens
Toegegeven, na Damascus, Acre, Jeruzalem en de Italiaanse prachtheden uit de vorige delen, mag Assassin’s Creed III inderdaad op weg naar een andere setting. Echter, er spelen zich zo ontzettend veel games en films af in Amerika, dat het van mij niet hoeft. Bovendien heb ik ook helemaal niets met het continent, dus ik vind de setting niet interessant. Ook de tijd waarin het zich afspeelt – 1775 tot 1783 – zie ik liever niet. De wachters in Italië hadden al geweren, waardoor je veel vaker geraakt kunt worden. Geef mij maar de (vroege) Middeleeuwen en een Engeland of Frankrijk als setting, maar wie ben ik om het te bepalen. Buiten dat, ik haal Assassin’s Creed III in huis, omdat het een briljante serie is en ik weet dat er ik ervan zal genieten.

Richard Leurs
Eens
Ik ben op dit moment hard bezig met mijn Assassin’s Creed-project. Ik ben achter elkaar de hele serie volledig aan het uitspelen. Ik vind het heerlijk om met Ezio in Italië rond te rennen en heb nog een groot deel van Brotherhood voor de boeg. De omgevingen zijn sfeervol, mooi en goed uitgekiend en ik weet zeker dat Ubisoft dit ook in een andere setting kan. De Amerikaanse revolutie biedt genoeg handgrepen om wat moois te maken. Veel nieuwe kansen voor het verhaal, een verfrissende look en nieuwe mogelijkheden voor de gameplay. Waarom zou ik dat niet tof vinden?

Leon Kempers
Eens
Ik heb ontzettend genoten van de Ezio-trilogie, maar na drie delen had ik het zoals de meesten wel gehad met de Renaissance. De Amerikaanse Revolutie komt voor mij dan ook als een verademing, zeker aangezien die periode zeer interessant is. De invloeden van deze zeer belangrijke revolutie zijn vandaag de dag nog steeds merkbaar en aangezien de setting nog nooit verkend is in een videogame, zijn Ubisofts mogelijkheden legio. Assassin’s Creed III wordt verfrissend, vermakelijk en intrigerend: precies waar ik op had gehoopt.

  1.   
    G_Dragon16's avatar

    Ja het is een leuke setting voor Assissins Creed 3, zolang eerst het einde van Revelations maar vervolgt word! Anders is het einde Assassins Creed games for me!

  2.   
    mmx's avatar

    Ik vind er nix aan USA setting weer amerika verheerlijking 😡

  3.   
    R1chardTM's avatar

    mmx schreef, "Ik vind er nix aan USA setting weer amerika verheerlijking 😡 "

    Zegt de gene met de Amerikaanse ‘I want you’ oorlogs avatar. 😉

  4.   
    Hillianii's avatar

    R1chardTM schreef, "

    ”mmx” schreef, "Ik vind er nix aan USA setting weer amerika verheerlijking 😡 "

    Zegt de gene met de Amerikaanse ‘I want you’ oorlogs avatar. 😉 "

    +1

  5.   
    FishHookz's avatar

    Ben het volledig eens met Daniel 😉 er is al zoveel amerika dus waarom moet een game die zo geweldig is ook deze setting gebruiken 🙁 Maar ik weet zeker dat het alsnog een fantastische game zal worden dus ik zal hem zobiezo in huis halen 🙄

  6.   
    mmx's avatar

    Zegt de gene met de Amerikaanse ‘I want you’ oorlogs avatar.

    Goed gezien direct mijn avatar veranderd 😉 😉 btw ik ben in canada geboren en daar zijn ze nu eenmaal een beetje raar wat de JoeNaaittutssteeds betreft 😛 😆 😉

  7.   
    Coldkiller_NL's avatar

    leuke setting, ik kan niet wachten

  8.   
    Superwasbeer's avatar

    mmx schreef, "

    Zegt de gene met de Amerikaanse ‘I want you’ oorlogs avatar."

    Goed gezien direct mijn avatar veranderd 😉 😉 btw ik ben in canada geboren en daar zijn ze nu eenmaal een beetje raar wat de JoeNaaittutssteeds betreft 😛 😆 😉

    JoeNaaittutssteeds? :S

  9.   
    M@tthijs's avatar

    United States 😉

  10.   
    DutchmanDevil's avatar

    Het maakt mij in pincipe niet zoveel uit, als het schieten maar niet gaat overheersen

  11.   
    Thieu's avatar

    Ik kan niet wachten tot AC3