De week van MoviesNET: week 9

Natuurlijk kijk je al dagelijks op MoviesNET om helemaal op de hoogte te blijven van wat er speelt in de filmwereld. Maar omdat je nu eenmaal altijd een keer iets kan missen, trakteren we je weer op een overzicht van wat er de afgelopen week zoal voorbij kwam. Nieuws, trailers, recensies, bij ons vind je het allemaal!

Nieuws
The Dictator toch naar de Oscar uitreiking?
Sacha Baron Cohen zorgde weer eens voor de nodige ophef nadat hij niet uitgenodigd dreigde te worden voor de uitreiking van de Oscars. Natuurlijk was zijn aanleg voor ophef nou net de reden voor het feit dat hij niet welkom was. Maar aan de andere kant, als je zo iemand niet uitnodigt dan vráág je er ook wel een beetje om…

Hans Zimmer over zijn werk voor The Dark Knight Rises
De meester van de filmscore weidt uit over het werk dat hij doet voor de soundtrack voor één van de meest geanticipeerde films van dit jaar. Waar wacht je nog op? Dat wil je toch lezen?!

De uitslag van de Oscars
Het lag al in de lijn der verwachting, maar The Artist is de grote winnaar geworden. Ook Hugo gooide hoge ogen. Benieuwd naar de complete uitslag? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Adam Sandler in trek bij de Razzies
Dat hij de Academy niet wist te bekoren met zijn meest recente films (Just Go With It, Jack and Jill) zal Adam Sandler wel voor lief hebben genomen. Voor de tegenhanger van de Oscars, de Golden Raspberry Awards, wist hij echter maar liefst elf nominaties in de wacht te slepen.

SpongeBob terug naar het witte doek met een tweede film
Arrr ye ready kids? Aye Aye Cap’n! ‘nuf said…

Productievideo #6 van The Hobbit
Waarom dit belangrijk nieuws is hoeft toch zeker niet verder uitgelegd te worden?

Trailer
Wrath of the Titans

The Avengers

Piranha 3DD

Despicable Me 2 Teaser

Recensies
Star Wars: Episode I – The Phantom Menace 3D

Hugo

En verder
Beste Films die nooit de Oscar voor Beste Film wonnen
Er zijn van die films waarbij je er eigenlijk blind van uit gaat dat ze in hun jaar wel zullen zijn uitgeroepen tot Beste Film door de Academy. In het licht van de Oscar uitreikingen dook Michel voor ons in het verleden om uit te zoeken of dat ook het geval was. De resultaten zijn schokkend te noemen…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren