GN Lunchtip: Bekijk de vette onofficiële webserie Splinter Cell: Extinction


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het begon vorig jaar allemaal met de door fans gemaakte short movie Splinter Cell: Extinction. Nu is dit mooie idee uitgegroeid tot een ware ‘onofficiële’ Splinter Cell webserie die er rete goed uit ziet. Met op dit moment drie episodes en een proloog is er al heel wat videomateriaal om te zien. Hier kunnen alle afleveringen worden bekeken, maar misschien is het verstandig om hieronder met de proloog te beginnen.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Soundtrack Battlefield 3 was een onverwachte hit.

Eet smakelijk!

  1.   
    toqeer's avatar

    ow ik dacht all een nieuwe splinter cell game maar na het filmpje gezien te
    hebben leek het allemaal fan made onzin te zijn 🙄

  2.   
    Bulletfox's avatar

    whahah dit snap ik dus nooit aan splintercell, fucking zaklamp op zn kop en aan het begin bij dat sluipen ziet niemand hem xD.
    verder filmpje echt vet gedaan!!!