GN Lunchtip: De vele gezichten van FemShep


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

FemShep de vrouwelijke versie van het hoofdpersonage van Mass Effect heeft voor het derde deel een flinke make-over gehad. De community heeft uit enkele keuzes de daadwerkelijke winnares mogen kiezen en deze zit nu in de game, maar hiervoor heeft BioWare nog vele verschillende modellen van FemShep gemaakt. Designer Jason Chan heeft ons nu een kijkje in de vele looks van het vrouwelijke schoon gegeven.

[SCREENSHOTS]
Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! 26 jaar terug in de tijd.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tom's avatar

    Eet smakelijk? Well don’t mind if I do.

    Hot hot hothot hot hawt hawt hot hawt!