GN Lunchtip: Download gratis de Mass Effect 3 Datapad companion app


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

BioWare heeft vandaag de Mass Effect 3 Datapad companion app ter download beschikbaar gesteld. In de gratis app kun je berichten van de ontwikkelaar, je interne mail en de uitgebreide codex lezen. Ook kun je via de mini game Galaxy at War, de Galactic Readiness van je leger in de singleplayer van het echte spel verbeteren. Normaal moet je dit via de multiplayer van de game verbeteren, maar voor gamers die dit niet willen is deze app een mooie uitkomst om toch een beter leger te krijgen.

De app is gratis te downloaden voor de iPhone en iPad. Je moet wel een iPhone 3GS of hoger hebben om de app te kunnen draaien.

[SCREENSHOTS]
Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Wat als in je leven DLC normaal was?

Eet smakelijk!

  1.   
    RoHoutje's avatar

    Awww waarom niet voor Android?? 🙁

  2.   
    ronineter's avatar

    Damm it kunnen ze nou niet begrijpen dat als je iets uitbrengt voor de ipod ofzo dat de android bezitters zulke apps (zoals deze)ook willen. zij hebben nu al 2 extra manieren om hun galatic readiness te boosten.

  3.   
    Flapjack's avatar

    ik heb hem 8)

  4.   
    ronineter's avatar

    Flapjack schreef, "ik heb hem 8) "

    Gefeliciteerd!!