GN Lunchtip: Koop alvast toegangskaarten voor de Gamescom


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vanaf 16 tot en met 19 augustus vindt in Keulen weer de grootste gamebeurs van Europa plaats. De Gamescom! Vorig jaar was het zo druk dat er problemen ontstonden, daarom gaat de kaartverkoop dit jaar wat anders. Kaarten voor de zaterdag worden alleen nog online verkocht en niet meer op de dag in het beursgebouw zelf. Gamers kunnen zich inschrijven om vroege toegang te krijgen tot de kaartverkoop. Zij krijgen later een code om een kaartje voor de zaterdag en รฉรฉn willekeurige andere dag aan te schaffen. Later gaan de toegangskaartjes ook in de algemene verkoop, maar door de perikelen van vorig jaar zal het niet lang duren voor deze uitverkocht zijn.

Wil jij zaterdag 18 augustus naar de Gamescom? Schrijf je dan snel in om vroegtijdige toegang tot kaartverkoop te krijgen. De inschrijvingen vinden hier plaats en sluiten op 17 maart. Check hieronder nog eens hoe de Gamescom er vorig jaar uitzag.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Max Payne 3 maar dan met ponies.

Eet smakelijk!

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    en hoe zit het met een season ticket? is dat nog wel hetzelfde als vorig jaar?

  2.   
    R1chardTM's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "en hoe zit het met een season ticket? is dat nog wel hetzelfde als vorig jaar?"

    Het season ticket bestaat nog steeds. Ik durf niet te zeggen hoe deze verkocht worden. Je beste kans is je inschrijven voor deze pre sale en als je toegang hebt kijken of je alvast een season ticket kan kopen. Anders is het gewoon wachten tot de normale verkoop start.

  3.   
    xColdNight's avatar

    Iemand die mijn kaartje wilt betalen? ๐Ÿ˜€ Just kidding. Was van plan dit jaar te gaan, maar heb het geld er weer niet voor ๐Ÿ™ Jammer, dan hopelijk volgend jaar maar ๐Ÿ˜€ Houden het dit jaar maar weer op FirstLook, ook leuk ๐Ÿ™‚

  4.   
    firehopper211's avatar

    Z’on vette beurs, dat ik er vorig jaar niet alles precies had kunnen plannen. T’s best groot dan wat we hier hebben en ik kan er niet zelf naar toe rijden helaas. Maar ik ga d’r wel weer een keer naar toe met iemand als de tijd rijp is. ๐Ÿ™„

  5.   
    freakTW's avatar

    ”KillGamer01″ schreef, "en hoe zit het met een season ticket? is dat nog wel hetzelfde als vorig jaar?"

    hier staan de tickets en prijzen ๐Ÿ™„ http://www.gamescom-cologne.com/en/gamescom/fuer_alle/eintrittskartenneu/index.php wil gaan maar moet dan weer er naartoe zien te geraken xd