Mass Effect 3 vliegt over de toonbank

Massa’s gamers hebben de afgelopen maanden uitgekeken naar Mass Effect 3, dus het was te verwachten dat de game sinds de Amerikaanse release afgelopen dinsdag als zoete broodjes over de toonbank is gegaan. Toch is het spel nog succesvoller gebleken dan velen aanvankelijk hadden verwacht. EA onthulde vandaag namelijk dat Mass Effect 3 enkel in Amerika in de eerste 24 uur na de release maar liefst 890.000 keer verkocht is. EA-baas John Riccitiello liet weten blij te zijn met deze cijfers:

We anticipated it doing well, so we’re happy.
De grote Amerikaanse winkelketen GameStop liet tevens weten dat maar liefst 40% deze 890.000 vroege kopers een code heeft aangeschaft om de From Ashes DLC te kunnen downloaden. Dit percentage is bij geen enkele andere game zo hoog geweest. Het is nu afwachten hoe populair de game in Europa zal worden. Mass Effect 3 ligt sinds vandaag namelijk ook bij ons in de winkels.

  1.   
    See4urSelf's avatar

    En hij is meer dan vet! Aanrader!
    Alleen over de DLC.. beetje nep ven EA. Het is een dik stuk verhaallijn die je gewoon niet mag missen. Zonder voel je je echt genaaid. Dus dat 40% meteen voor de DLC ging is niet gek, wel erg onder de gordel. Zo is je game makkelijk 60 en 10 euro 70 euro.. Heel veel geld.

  2.   
    Leon's avatar

    0.4×890.000=356.000. 356.000×9.99=3.556.440.

    Dus EA heeft, enkel in Amerika tijdens de eerste 24 uur, al ruim 3,5 miljoen dollar verdiend aan de DLC! Niet slecht.

  3.   
    FishHookz's avatar

    Vind hem niet leuk, grafisch mooi meer niet voor mij 😉

  4.   
    Relief's avatar

    Senzanome schreef, "Vind hem niet leuk, grafisch mooi meer niet voor mij 😉 "

    Jouw smaak. Maar ik heb niet echt het idee dat je het hebt uitgeprobeerd. En ik snap sowieso niet wat je reactie met het bericht te maken heeft.

  5.   
    Jelkey's avatar

    Senzanome schreef, "Vind hem niet leuk, grafisch mooi meer niet voor mij 😉 "

    heb je de game nu al uitgespeeld dan? 😮 dat doe je snel

    OT: supervette game verdient hoge verkoopcijfers, topwerk!

  6.   
    FishHookz's avatar

    Relief schreef, "

    ”Senzanome” schreef, "Vind hem niet leuk, grafisch mooi meer niet voor mij 😉 "

    Jouw smaak. Maar ik heb niet echt het idee dat je het hebt uitgeprobeerd. En ik snap sowieso niet wat je reactie met het bericht te maken heeft."

    Ik heb het gewoon niet met Mass Effect 3.. Mag toch O.o

  7.   
    Danielle.k's avatar

    Mass Effect 3 mocht officieel in nederland op 8 maart verkocht worden, je bericht klopt dus niet helemaal 😀
    In andere delen van europa was het de 9e.
    Maakt niet zo heel veel uit hoor, vind het geweldig om dit te lezen want dat houd in dat er zeker meer gaat komen uit het Mass Effect Universum.

  8.   
    Codename_black's avatar

    See4urSelf schreef, "En hij is meer dan vet! Aanrader!
    Alleen over de DLC.. beetje nep ven EA. Het is een dik stuk verhaallijn die je gewoon niet mag missen. Zonder voel je je echt genaaid. Dus dat 40% meteen voor de DLC ging is niet gek, wel erg onder de gordel. Zo is je game makkelijk 60 en 10 euro 70 euro.. Heel veel geld. "

    Zeker een aanrader, voor 25.50 uur, de laaste tien minuten zijn zwaar “Kwalitatief uitermate terleurstellend, “(Nee niet kut maar wat je leest).

  9.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Tip! Een deel dlc van me2 is hratis en als je me2 eesrt speel is 3 veel leuker! 😛

  10.   
    ozzman's avatar

    Codename_black schreef, "

    ”See4urSelf” schreef, "En hij is meer dan vet! Aanrader!
    Alleen over de DLC.. beetje nep ven EA. Het is een dik stuk verhaallijn die je gewoon niet mag missen. Zonder voel je je echt genaaid. Dus dat 40% meteen voor de DLC ging is niet gek, wel erg onder de gordel. Zo is je game makkelijk 60 en 10 euro 70 euro.. Heel veel geld. "

    Zeker een aanrader, voor 25.50 uur, de laaste tien minuten zijn zwaar “Kwalitatief uitermate terleurstellend, “(Nee niet kut maar wat je leest)."

    Alsof ze naar deus ex hebben gekeken

  11.   
    Codename_black's avatar

    Ik had dit eignelijk wel zien aankomen, maar had gehoopt op drie paragon eindes, drie neutrale eindes (eingelijk de eindes van nu) en drie renegade eindes, ik vindt het ook jammer dat ze niet laten zien welk effect jouw keuzes door drie ganes hebben gehad, en natuurlijk wat er gebeurd is met je squadmates. Ze hadden belooft dat er geen vragen meer zouden zijn, erzijn juist meer bijgekomen, en heel het BSN is er woedend/teleurgestelt over.