Pre-order Far Cry 3 en krijg de Lost Exhibitions editie; nieuwe trailer laat gameplay zien

Als je echt zin hebt in Far Cry 3 bestel je, om zeker te weten dat je op de release kunt spelen, de game natuurlijk nu alvast. Ubisoft heeft vandaag bekendgemaakt dat gamers die de nieuwe Far Cry vooraf bestellen een speciale versie van de game krijgen. De Far Cry 3 Lost Exhibitions editie.

De speciale versie bevat twee extra missies, genaamd Forgotten Experiment en Ignition in the Deep, die in totaal zo’n 40 minuten aan speelplezier moeten bieden. Ook krijgen pre-orderaars in de multiplayer de Japanse Type 10 Flare gun uit de Tweede Wereldoorlog.

De alles werd bekendgemaakt via de onderstaande trailer, waarin ook nog eens nieuwe gameplaybeelden te zien zijn. Zo toont de video voor het eerst de bekende hang glider uit de serie en laat het zien dat de game haaien bevat. Ubisoft heeft ook nog eens nieuwe screenshots waarop, net zoals in de trailer, de gekke Dr. Earnhardt te zien is.


Check de trailer hier in HD

[SCREENSHOTS]

  1.   
    ps3 gek's avatar

    supervet! ๐Ÿ˜†

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Als dit spel niet te lineair word, en zoon open wereld als Far Cry 2 dan zal ik deze editie zeker gaan pre-orderen!

  3.   
    fdennis's avatar

    Hoezo we moeten nieuwe consoles. Wat ziet dit er ongelooflijk goed uit zeg. Kan echt niet wachten tot de release. Far Cry 3, Bioshock en Gw2 zijn toch wel de must haves voor dit jaar. Lekker duur jaartje ๐Ÿ˜›

  4.   
    gatemaster64's avatar

    ga ik vast pre orderen ๐Ÿ˜€

  5.   
    mmx's avatar

    ga ik vast pre orderen ๐Ÿ™‚

    Ik ook ๐Ÿ™‚

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik wacht nog met Pre-orderen. De game komt pas op 6 september uit dus dat duurt nog wel even. Ik wacht totdat er een editie van Far Cry 3 wordt aangekondigd en of die dan coole extras bevat. Net als dat Far Cry 2 ook een Limited Edition had in zo’n kistje.

  7.   
    Danielle.k's avatar

    super vet.

  8.   
    Battlefield Devil's avatar

    wat een vage game, dit moet je echt spelen als je knetter stoned bent volgens mij… ๐Ÿ˜›

  9.   
    Houserz's avatar

    Battlefield Devil schreef, "wat een vage game, dit moet je echt spelen als je knetter stoned bent volgens mij… ๐Ÿ˜› "

    Dat kan , maar ik verzeker je dat dat echt nite nodig is, dit spel word gruwelijk en als het echt zo uitgebreid is als ze beweren over ze flora en fauna dan word dit echt te gek!

  10.   
    PS4owner's avatar

    2 woorden super bruut ohhja en UITROEPTEKENS !!!!!! ๐Ÿ˜†