Resident Evil: Chronicles HD in juni beschikbaar op de PlayStation 3

De Resident Evil serie is nog lang niet aan haar eind gekomen, want uitgever Capcom blijft nieuwe titels aan de serie toevoegen. Ditmaal komt de uitgever met de twee Wii titels naar de PlayStation 3: Resident Evil: Chronicles HD.

Deze bundel voegt de on-rail shooters The Umbrella Chronicles en The Darkside Chronicles samen in één pakketje. De games vertellen het verhaal van de belangrijkste delen uit de serie: 0, 1, 2, 3 en Code Veronica. Daarnaast wordt ook duidelijk hoe het sinistere bedrijf Umbrella ten val is gekomen en waarom Leon Kennedy en voormalig partner Jack Krauser elkaar haten. De bijbehorende trailer kun je hieronder bewonderen:


Daarnaast zijn de twee titels volledig speelbaar met de Move controller, waardoor het arcadegevoel een stukje beter naar voren komt.

Capcom heeft tevens bekend gemaakt dat de collectie in juni klaar zal staan voor verkoop. Of deze net zoals Resident Evil 4 HD en Code Veronica X: HD beschikbaar ter download zullen zijn of ook een retailversie krijgen is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren