Silent Hill: Book of Memories opnieuw uitgesteld

De Silent Hill-serie heeft de laatste paar jaren flink te maken gehad met deadlines die niet behaald konden worden. Homecoming en Downpour hebben er al te maken mee gehad, maar aan die lijst kan ook de PlayStation Vita-titel Book of Memories toegevoegd worden.

Een reden hierachter is niet bekend, maar de fikse verandering roept toch een hoop vragen op. De titel stond gepland voor eind deze maand, maar is nu naar een onbekende datum in mei verplaatst. Opnieuw een tegenslag voor de fans, maar dat de titel uitkomt staat in elk geval vast.

In Silent Hill: Book of Memories speel je verschillende “aangespoelde” mensen in de verloren spookstad die samen moeten werken om te overleven. De game biedt dan ook een vier speler co-op modus.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    jammer, dit leek mij wel een leuke PS Vita game. Maar ik was toch niet van plan de game op release te kopen, dus zoveel maakt dat voor mij niet uit. 27 april komt Mortal Kombat uit voor de PS Vita en dan in mei Resistance Burning Skies en hopelijk ook Silent Hill Book of Memories. Deze maand is Unit 13 de game en vorige maand was dat Uncharted Golden Abyss. Elke maand verschijnt er een topgame voor de PS Vita. Nintendo doet dat niet met de 3DS jammer genoeg.

    Uncharted Golden Abyss = game van februari 2012

    Unit 13 = game van maart 2012

    Mortal Kombat = game van april 2012

    Resistance Burning Skies = game van mei 2012

    Silent Hill Book of Memories = game die in mei wordt uitgesteld naar juni/ game van juni 2012