Stargate: Atlantis acteur Joe Flanigan in Army of Four?

Het mooie aan acteurs is dat ze vaak weinig boodschap hebben aan de geheimen van een ontwikkelaar of uitgever. Daarom komt er soms leuke informatie vrij over games die nog niet zijn aangekondigd. Zo ook Joe Flanigan, die we allemaal kunnen kennen van zijn rol in Stargate: Atlantis. Hij tweete vandaag het volgende:

“Just signed on to do the new AO4 video game for Electronic Arts. Some splinter from Battlefield. Finally, my kids think I am cool again.”

Uiteraard is de beste man geen echte gamer en haalt hij Battlefield en Army of Four even door elkaar. Gelukkig kwam hij daar zelf ook achter:
“Actually, showing how distinctively uncool I am, I think I have those games mixed up. Thankgod my kids don’t read twitter.”
Hoe het ook zij, er doen al wat langer stille geruchten de ronde over een nieuwe Army of Two, die zich zal richten op een vier speler coop en zal draaien op de Frostbite 2 engine. Army of Four lijkt ons dan een logische titel voor de nieuwe game. Voor de duidelijkheid, de game is nog niet officieel aangekondigd door EA en wanneer dat precies gaat gebeuren is ook nog niet bekend. Wellicht dat de E3 een mooie plek is voor de officiële aankondiging van Army of Four.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    leuk! heb erg genoten van stargate-sg1 en atlantis 😀

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Ik ben wel benieuwd naar Army of Four. Goed nieuws dus in ieder geval dat men er nog mee bezig is. 🙂

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”gatemaster64″ schreef, "leuk! heb erg genoten van stargate-sg1 en atlantis 😀 "

    Ik ook en zelfs van Universe die werd ook beter op het einde weer jammer dat die stopte toen.

  4.   
    Neolite's avatar

    Ratings werden minder. Probleem met dergelijke series is, dat het aantal kijkers al vrij beperkt is. En dat je daarom maar een paar series kan maken voordat het dusdanig tegenvalt, dat men het gaat cancelen.