The Gunstringer op Xbox Games on Demand samen met DLC

The Gunstringer is een grappige on-rails shooter die je bestuurt via Microsoft’s Kinect. Het spelletje werd destijds weggegeven in combinatie met Fruit Ninja Kinect bij de aankoop van een dergelijke sensor, maar vanaf nu is de game ook digitaal vekrijgbaar via Xbox Games on Demand voor dertig euro. Benieuwd? Dan kun je de game hier downloaden.

Tevens is om dit te vieren ook nog eens een nieuw stukje DLC beschikbaar gesteld, eentje die het recent verschenen Alan Wake’s American Nightmare een beetje op de hak neemt in El Diablo’s ‘Merican Adventure. Zo kunnen we voor 240 Microsoft Points aan de slag met El Diablo, de protagonist uit The Gunstringer, op zoek naar zijn koningin. Een video zegt meer dan duizend woorden, dus bekijk snel de video hieronder.


Beide titels zijn vanaf nu verkrijgbaar op de Xbox website en via de Marketplace op de console zelf. Hee-haw!

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Toen ik Kinect kocht kreeg ik deze game samen met Fruit Ninja Kinect en Kinect Adventures erbij. Het is wel een grappige game. Aan het begin was de besturing wel even wennen met hoe ik een schietgebaar moet doen. Wel een goedkope DLC. Ik denk dat ik de DLC over een tijdje wel koop. Ik heb sinds eind de zomer geen ene DLC meer gekocht. Binnenkort maar weer eens duizenden punten gaan aanschaffen.