UEFA Euro 2012 zal uitbreiding op FIFA 12 zijn

Hoewel EA al lange tijd een nieuwe retail voetbalgame uitbrengt bij ieder WK en EK voetbal, zal dit dit jaar anders zijn. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om UEFA Euro 2012 als downloadbare uitbreiding uit te brengen voor FIFA 12.

De DLC zal je met alle 53 landen laten spelen die lid zijn van de UEFA. Daarnaast bevat het pakket de acht Poolse en Oekraïense stadions waarin de Europese Kampioenschappen plaats zullen vinden. Naast het toernooi zul je ook de nieuwe expedition mode kunnen spelen. Hierin kan je je eigen nationale team samenstellen en managen.

In de uitbreiding zal je uiteraard weer met je Virtual Pro aan de slag kunnen. Ook de uitdagingen die gebaseerd zijn op gedenkwaardige momenten tijdens het EK, zoals we dit kennen van FIFA World Cup 2010, zullen weer van de partij zijn.

UEFA Euro 2012 zal vanaf 24 april beschikbaar zijn voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De uitbreiding zal 19,99 euro, 1800 Microsoft Points en 2500 FIFA Points kosten.

  1.   
    LouisvanGaal's avatar

    Beter geen aparte game kopen.:)

  2.   
    fdennis's avatar

    Mooi kunnen we nog meer genieten van die geweldige engine. Wat heeft EA Sports de game verkracht met die engine. Het werkt gewoon voor geen meter meer.

  3.   
    mastertje's avatar

    Geen enkel probleem met die engine. In het echt gaat het toch ook om timing? Gewoon realistisch dus.

  4.   
    fdennis's avatar

    @mastertje

    Het is allemaal zo houterig. Het verdedigen gaat zo moeizaam alsof je al je spelers op het veld met een beenbreuk spelen. Het draaien is tergend langzaam wanneer je zowel aan de bal of niet aan de bal bent. De ene keer maakt ie een sliding met de benen vooruit de andere keer staat ie zo beetje op de bal om die bal weg te krijgen. Kortom ik vind het voor geen meter werken. Terwijl je in fifa 11 als je de sliding knop indrukt dat ie gewoon met de benen naar voren slide en niet steeds iets anders doet wat overigens ook bij street 4 het geval was.

  5.   
    -B9D7L-'s avatar

    Is nog best weinig vroeger betaalde je 50 euro voor zo’n EK of WK game.

  6.   
    Jarek's avatar

    fdennis schreef, "@mastertje
    Het is allemaal zo houterig. Het verdedigen gaat zo moeizaam alsof je al je spelers op het veld met een beenbreuk spelen. Het draaien is tergend langzaam wanneer je zowel aan de bal of niet aan de bal bent. De ene keer maakt ie een sliding met de benen vooruit de andere keer staat ie zo beetje op de bal om die bal weg te krijgen. Kortom ik vind het voor geen meter werken. Terwijl je in fifa 11 als je de sliding knop indrukt dat ie gewoon met de benen naar voren slide en niet steeds iets anders doet wat overigens ook bij street 4 het geval was. "

    Ik ben er half tevreden over. Die dingen die jij noemt vind ik niet zo erg.
    Ik erger me vooral aan de slidings die dwars door mensen heen gaan, Spelers die spontaan op de grond vallen en de rare bugs die deze engine heeft. Het spelplezier is er wel nog steeds bij mij.

    Ohja, en natuurlijk de vele onterechte penalty’s die je tegen krijgt, of als je een perfecte sliding maakt dat je dan een vrije trap tegen krijgt.

    Maargoed, Ze namen een gok om de impact engine er in te brengen, Ik verwacht dat het in Fifa 13 veel beter werkt.

  7.   
    Goldrusher's avatar

    Vreemde beslissing. Volgens mij hebben ze in Ukraine niet eens toegang tot de PlayStation Store.

  8.   
    LouisvanGaal's avatar

    Goldrusher schreef, "Vreemde beslissing. Volgens mij hebben ze in Ukraine niet eens toegang tot de PlayStation Store."

    Lol , Waarom niet? 😆