[Update] PS3-versie BioShock: Infinite bevat Bioshock 1 in de VS

Gisteren wisten we de releasedatum van BioShock: Infinite al te melden, nu is er voor de PlayStation 3-eigenaren nog meer goed nieuws. De PlayStation 3-versie van BioShock: Infinite zal namelijk ook het originele BioShock bevatten.

Daarnaast werd ook nog eens bevestigd dat BioShock: Infinite PlayStation Move-ondersteuning zal kennen. Over de werking hiervan kunnen we binnenkort meer informatie verwachten.

Update: Zojuist heeft 2K naar buiten gebracht dat deze actie alleen maar voor Amerika geldt en dat het nog niet zeker is of dit ook in Europa gaat gebeuren. We houden jullie uiteraard op de hoogte, mocht daar verandering in komen!
  1.   
    fdennis's avatar

    Altijd leuk een extratje.

  2.   
    Hukkel's avatar

    Dat is tof inderdaad.

  3.   
    Hitman047's avatar

    2K meld dat deze aanbieding voorlopig alleen voor Noord-Amerika geld. Het is nog onduidelijk of deze ook naar Europa komt. 😉

  4.   
    mmx's avatar

    Nice en als hij zo niet in de EU te koop is koop ik hem gewoon in america 🙂

  5.   
    Gajes859's avatar

    Heb ik al. Maar toch leuk.

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Bijna alle Bioshock fans hebbe deel 1 all helemaal kapot gespeeld.
    Maar he ik ga niet klagen hoor.

  7.   
    PS4owner's avatar

    ik vind dit echt super K***e dit gebeurd elke keer weer elke keer krijg je bij een of andere actie of nieuw spel dat amerika de beste of leukste of zelfs als enige de extra’s krijgt was ook bij battlefield 3 zo dat je in amerika via dr. pepper gratis exclusieve dogtags kreeg terwijl DICE een europeese ontwikkelaar is en dan gaan ze amerika zo voorttrekken ik vind het gewoon van de zotte dat europa elke keer benadeeld wordt !!! ( en dit druk ik netjes uit)

  8.   
    gragon3's avatar

    Import =) Problem Solved.