Assassin’s Creed III persoonlijker dan eerdere delen

Ubisoft wil met Assassin Creed III niet alleen een nieuwe weg ingaan door de Amerikaanse Revolutie als setting te gebruiken. Connor, de nieuwe hoofdpersoon van de game, moet deze keer zelf meer diepgang krijgen. Alex Hutchinson, de creatief directeur van Ubisoft, legt dit uit:

There’s the idea that Altair is an assassin who’s driven by duty. Ezio is a character driven by revenge. We wanted someone who was fresh. We wanted a character who was more earnest, more real, a character with more depth.
Dit wordt bereikt door Connor een zo interessant mogelijke achtergrond te geven. Connor is half indiaan en hij moet voor zichzelf en zijn volk een plek in de nieuwe wereld vinden, die door de oprukkende kolonisten wordt bedreigd. Hutchinson geeft echter ook aan dat Connor niet alleen voor zichzelf vecht, maar ook voor een grotere rechtvaardigheid:
He helps his people because he thinks it’s the right thing to do. He doesn’t really hate the people on the other side. We know we’re going to fight that argument of which side he’s on until the game comes out and people realise he’s not on any side. He’s just fighting the Templars.
Ubisoft probeert met alle macht om spelers het idee te geven dat ze invloed kunnen uitoefenen op het verhaal. Volgens Hutchinson is dit echter zeer moeilijk, omdat spelers precies weten wat er gebeurt in de Amerikaanse Revolutie. Daar kan dus niet van afgeweken worden, een extra reden om het verhaal persoonlijker te maken.

  1.   
    dexter2's avatar

    ik heb eigenlijk nog niets over de multiplayer gezien of gehoord ik hoop binnekort iets erover te horen

  2.   
    toqeer's avatar

    dit deel word zo vet kan niet wachten en je zal niet veel invloed hebben denk ik op het verhaal 🙂

  3.   
    Lashrom's avatar

    ”dexter2″ schreef, "ik heb eigenlijk nog niets over de multiplayer gezien of gehoord ik hoop binnekort iets erover te horen"

    Dat is waar, maar ik heb liever dat ze helemaal focussen op de single player en tot het absolute gaan verfijnen dan dat ze ook tijd besteden aan de multiplayer gedeelte. Ik zie het multiplayer als een klein extraatje voor de AC series. Puur omdat dit een franchise is wat zich meer boeit bij het verhaal. Ik vond het duur van het verhaal van de vorige delen wel oké, maar als ze bij dit deel wat langer kunnen maken dan wordt het helemaal top!

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Helemaal mee eens Lashrom, AC3 moeten ze gewoon de focus leggen bij de single player en als kleine toevoeging de MP.
    Ben zelf benieuwd of AC3 weer een trilogie gaat worden.

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Danielle.k schreef, "Helemaal mee eens Lashrom, AC3 moeten ze gewoon de focus leggen bij de single player en als kleine toevoeging de MP.
    Ben zelf benieuwd of AC3 weer een trilogie gaat worden."

    lol kleine toevoeging huh?!
    De multiplayer van Assassin’s Creed universum vind ik een van de beste en het leukst uitgewerkt online mode die ik in de laatste jaren heb gespeeld. natuurlijk ben ik ook meer een singeplayer type dan een multiplayer gamer. 😀

  6.   
    Neolite's avatar

    ”dexter2″ schreef, "ik heb eigenlijk nog niets over de multiplayer gezien of gehoord ik hoop binnekort iets erover te horen"

    *ksssst* weg met die focus op multiplayer bij Assasins Creed. Het spel moet in de eerste plaats volledig om de Singleplayer draaien en de multiplayer moet als laatste toegevoegd worden als een leuke extra.

  7.   
    GamerJaime's avatar

    Ik sluit me volledig aan bij Lashrom,Neolite en Danielle.k die multiplayer komt vast en zeker wel maar de singleplayer is het belangrijkste.En als ik dit zo lees komt het vast en zeker goed.Verwacht trouwens dat we over die multiplayer zowiezo wel wat zullen horen op de E3!

  8.   
    jessin9731's avatar

    ”dexter2″ schreef, "ik heb eigenlijk nog niets over de multiplayer gezien of gehoord ik hoop binnekort iets erover te horen"

    bij de AC games boeit de multiplayer me echt geen drol, ik vind een goed verhaal in games(en films) veel belangrijker

  9.   
    Steen's avatar

    Eigenlijk, Interesseerde ik me nogal in de coöp ^^