E3 Persconferenties van Sony en Microsoft op 4 juni

De dag voor de E3 vinden traditioneel de persconferenties van de gamegiganten plaats. Ook dit jaar is dat weer het geval en kunnen we ons op 4 juli klaarmaken voor een hoop nieuws. Microsoft zal als eerste het podium betreden en ook Sony heeft vandaag laten weten op de betreffende dag een persconferentie te houden.

Aangezien de E3 helemaal in Los Angeles is, zijn de shows via internet live te bekijken. Om zeven uur ’s avonds, in Nederlandse tijd, trapt Microsoft af . Sony zal pas ’s avonds haar plannen voor het komende jaar vertellen. Dit is slecht nieuws voor de Nederlandse gamers, want door het tijdsverschil zal de show voor ons om drie uur ’s nachts beginnen. Nintendo en EA hebben nog niet aangekondigd wanneer hun presentaties plaatsvinden, maar de verwachting is dat dit de volgende dag zal gebeuren.

Op enkele geruchten na, weten we nog niet wat er allemaal gepresenteerd zal worden. De kans is groot dat dit het jaar van de Wii U wordt, of kondigen Microsoft en Sony toch nog hun nieuwe consoles aan? GamersNET is natuurlijk ook dit jaar weer op de E3 aanwezig om dit en meer voor jullie uit te vinden!

Update: Ook van Ubisoft weten we de datum van de persconferenties. Namelijk op 4 juni om 11 uur ’s avonds. Hitman047 bedankt voor de tip!

  1.   
    GENERAL_DS's avatar

    Hopelijk kan ik microsoft live volgen en sony de volgende dag kijken. Ik weet nog wel vorig jaar dat ik nintendo live heb gevolgd. Echt leuk met de chat op GN.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Ubisoft – 4 Juni – 23:00. (Nederlandse tijd)

    Nintendo – 5 Juni – Tijd nog onbekend.

    Lekkere tijden dit jaar… 😳

  3.   
    Neolite's avatar

    Je kan tenminste ongestoord kijken. 😛

  4.   
    abc6465465464's avatar

    Neolite schreef, "Je kan tenminste ongestoord kijken. 😛 "

    Goed punt haha

  5.   
    MasterRG4's avatar

    “kunnen we ons op 4 juli klaarmaken voor een hoop nieuws.”
    Dat moet 4 juni zijn neem ik aan. 😀

  6.   
    xHouse's avatar

    Vraagje @ mensen van GN: Is het mogelijk om via GN de E3 persconferenties live te volgen? Zo ja; met een chat aub!
    Dit zou trouwens ook nog nieuwe leden werven.