Exclusief bij GamersNET: LEGO Batman 2: DC Superheroes artwork

De LEGO-games doen het ontzettend goed en ze hebben al meerdere franchises meegenomen in hun succes. Star Wars, Indiana Jones en zelfs Batman passeerden de afgelopen jaren de revue. Binnenkort verschijnt er een nieuwe game van de vleermuisman in LEGO-stijl, namelijk LEGO Batman 2: DC Superheroes. Naast Batman en Robin zullen we ook Wonder Woman, Catwoman en Superman tegenkomen en de game zal ontzettend veel verbeteringen bevatten ten opzichte van het eerste deel, waaronder de toevoeging van dialoog.

Om de release van 1 juni alvast een beetje in de spotlights te zetten kunnen we jullie nu met trots, exclusief op GamersNET.nl, wat artwork van de game laten zien. En niet zomaar wat artwork! Het gaat hier om de LEGO-versies van de lieftallige dames Catwoman en Wonder Woman.


Hebben jullie een beetje zin in deze nieuwe LEGO-game? Wij in elk geval wel.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Nice. Hoewel ik de LEGO-games sinds Harry Potter saai vond worden en niet meer gespeeld heb, heb ik hier wel weer zin in. Batman is sowieso altijd awesome. 🙂

  2.   
    Fabianb's avatar

    Als ik mijn lego poppetjes in die positie wilde zetten waren ze niet meer levend.

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Ziet er gaaf uit, een achtergrond voor me kleine broertje zou leuk zijn. Jammer dat er geen breedbeeld achtergronden van zijn.