Gerucht: Need for Speed: Most Wanted 2 op komst

Eerder viel er al op GamersNET te lezen dat zowel Dead Space 3 als God of War IV als pre-order op de website van BT Games beschikbaar werden gesteld, maar zo te zien blijft het niet bij deze vroegtijdig uitgelekte spellen – laatstgenoemde is God of War: Ascension geworden. BT Games heeft namelijk nog een andere game voor een pre-order opgenomen, namelijk Need for Speed: Most Wanted 2.

In het oog springend is het geval dat de pre-order inmiddels onvindbaar is op de desbetreffende website. Het origineel van het spel stamt uit het jaar 2005 en verscheen destijds op de PC, PlayStation 2, Xbox en de Xbox 360. In Need for Speed: Most Wanted had je toentertijd als coureur een duidelijk doel, ervoor zorgen dat je de meest beruchte racer van de stad werd.

  1.   
    fdennis's avatar

    Most wanted was opzich een zeer vermakkelijke game. Maar zie liever meer realistische race games. Alleen NFS shift , Gt5 en Forza zijn realistische race games. Daar mogen van mij wel wat meer van komen.

  2.   
    gatemaster64's avatar

    fdennis schreef, "Most wanted was opzich een zeer vermakkelijke game. Maar zie liever meer realistische race games. Alleen NFS shift , Gt5 en Forza zijn realistische race games. Daar mogen van mij wel wat meer van komen. "

    mijn mening is juist anders om! ik hou meer van wat meer van on echt met open world gameplay

    ik zou het heel fijn vinden als most wanted twee eraan zou komen! ๐Ÿ˜€

  3.   
    ShadyXL's avatar

    HIER WACHTTE IK NOU OP, EA!

  4.   
    ckerigon's avatar

    Hell yeah… Most wanted dat was pas een game ๐Ÿ˜›

  5.   
    G-6's avatar

    als het net spel net zo goed word als deel 1 dan komt het wel goed

  6.   
    Sem_The_Man's avatar

    Kijk, eindelijk een game waar mensen echt op zitten te wachten.
    Zou wel heel sick zijn. 8)

  7.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Dat zou heel vet zij 8)

  8.   
    ps3 gek's avatar

    fdennis schreef, "Most wanted was opzich een zeer vermakkelijke game. Maar zie liever meer realistische race games. Alleen NFS shift , Gt5 en Forza zijn realistische race games. Daar mogen van mij wel wat meer van komen. "

    Ik vind t allebei leuk, arcade en simulatie. Beide genres onmisbaar al racegame fan. Echter vind ik dat NFS zich moet beperken tot arcade net als “vroeger”. De laatste nfs die ik gekocht heb was op de playstation 1 maar heb nog wel veel underground en most wanted gespeeld bij vrienden. Hoop dat most wanted 2 weer een goed vervolg wordt op die topseries! ๐Ÿ™‚

  9.   
    lassieman's avatar

    Ik hoop echt dat dit waar is ;D