Indrukwekkende statistieken World of Tanks vrijgegeven

De gratis multiplayer-game World of Tanks is één jaar oud geworden! Ontwikkelaar Wargaming.net gaf op haar website aan “tankbaar” te zijn voor de ruim 24 miljoen geregistreerde spelers die het spel momenteel kent. Directeur Victor Kislyi liet weten dat het succes van de game als een aangename verrassing komt voor hem en zijn team:

Our growth over the last year has been nothing short of amazing. A year ago, no one in the company could possibly imagine that World of Tanks would have skyrocketed like this.
Ter gelegenheid van het eenjarig bestaan van World of Tanks gaf Wargaming.net enkele indrukwekkende statistieken vrij. Zo zijn er de afgelopen 12 maanden maar liefst 350 miljoen veldslagen uitgevochten, ruim 75 miljard schoten gelost (waarvan er 48 miljard raak waren) en de spelers hebben tezamen acht miljard bepantserde voertuigen naar de filistijnen geholpen. En het eind is nog lang niet in zicht: Kislyi liet weten hoge verwachtingen te hebben voor het aankomende jaar. Check de video die het team van Wargaming.net vanwege de verjaardag van World of Tanks heeft gemaakt hieronder.

  1.   
    cookymonster's avatar

    Das best ziek eigenlijk, maar waarschijnlijk valt dat in het niets met de cijfers van COD 😕

  2.   
    Jelkey's avatar

    cookymonster schreef, "Das best ziek eigenlijk, maar waarschijnlijk valt dat in het niets met de cijfers van COD 😕 "

    moet je het nou persé weer vergelijken met cod? lkkre sfeerbreuk weer…

  3.   
    Codename_black's avatar

    Dan komt er nog bij dat WoT niet te vergelijken valt met Cod.
    Mensen, toch…… 🙁

  4.   
    Denniscan's avatar

    cookymonster schreef, "Das best ziek eigenlijk, maar waarschijnlijk valt dat in het niets met de cijfers van COD 😕 "

    Ja zal wel helemaal gelijk hebben maar je vergeet een record van COD dat daar meeste noobs vergeleikers zijn wat nog niet eens verschil tussen eend en hond kunnen zien.
    En deze record blijken jullie steeds te vergeten daarom help ik je even aan denken.