Mogelijke releasedatum Guild Wars 2 gelekt

Het is weer eens tijd voor wat geruchten. GameStop, één van de grootste gameretailers in de Verenigde Staten, heeft de Guild Wars 2 Collector’s Edition van een datum voorzien. Deze zou uitkomen op 26 juni 2012. Of we deze datum echter serieus moeten nemen is de vraag, aangezien GameStop niet de kleinste is kunnen we dit in ieder geval niet met zekerheid de prullenbak in gooien.

Guild Wars 2 heeft nog geen officiële releasedatum, maar een impressie is te lezen in de preview van Richard. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

  1.   
    fdennis's avatar

    Ik hoop dat het waar is maar denk niet eerder dan december pas dat ie komt. Vind het ook niet erg om te wachten. Had achter af Skyrim ook later gehad zonder zoveel bugs.

  2.   
    ShadyXL's avatar

    fdennis schreef, "Ik hoop dat het waar is maar denk niet eerder dan december pas dat ie komt. Vind het ook niet erg om te wachten. Had achter af Skyrim ook later gehad zonder zoveel bugs."

    Ik denk dat je gelijk hebt, want ik kan me niet herinneren dat een game 1-2 maand(en) van tevoren pas een releasedatum krijgt. Ik denk dat ie rond eind 2012 komt. (herfst-winter)

  3.   
    Jarek's avatar

    Ik geloof het juist wel aan de ene kant.
    Ik heb namelijk ook via de GuildWars2 Blog en Twitter de volgende dingen gelezen :

    1.Een vraag op twitter : Will 26,6,2012 a great day ?
    Antwoord van arenanet : Yes, It will be.. It’s my birthday! En dan een foto van een GW2 mapje met de datum 26,6,2012 bijgevoegd.

    2.De beroemde foto van hun kantoor met Shirts in volgorde van de mogelijke releasedatum.

    Maar spannend is het wel.

  4.   
    Ika Q's avatar

    Met de aankomede beta’s weet ik vrijwel zeker dat GW 2 om de hoek is, als ik kan gissen zou ik denk ik ergens rond Q3 of Q4. Maar het beste is om te wachten voor de officiële datum. Veel van die sites doen dat op extra klanten te lokken.

  5.   
    blackname's avatar

    Ik hoop het maar volgens mij weet arenanet het zelf nog niet eens aangezien ze het pas releasen als het klaar is. Zou wel mooi zijn precies na de examens.

  6.   
    Sjintel's avatar

    Nou wat ik heb gelezen is dat de NDA is opgeheven volgend beta weekend. Bij andere MMO’s is dat vaak een teken dat hij toch redelijk snel zal uitkomen.