Namco Bandai: wij staan aan de top van de RPG-sector

Namco Bandai is helemaal tevreden met diens rollenspellen line-up van dit jaar. Zo is The Witcher II zeer recentelijk verschenen op de Xbox 360 en is de pers lovend. Verder zal het succesvolle Dark Souls ook de PC aandoen, heeft het bedrijf ook nog de Tales-reeks om ons mee te verblijden en is een nog onbekende titel in ontwikkeling. Het bedrijf bezit daarom over extreem veel vertrouwen en meet zich daarom met de besten.

Lee Kirton, hoofd van marketing van Namco Bandai in Groot-Brittannië, wist te melden dat ze extreem veel vertrouwen hebben in hun line-up van 2012, maar ook van volgend jaar. Kirton vertelde dat het bedrijf dit jaar qua RPG’s zeer goed en divers is vertegenwoordigd:

We have the best portfolio of RPG titles and unique style. Dark Souls has just been announced on PC, we are still working on the 360/PS3 title and we have the excellent ‘Tales of’ series and I hope the surprises will just keep coming.
De man gaf aan dat het bedrijf niet alleen qua Westerse RPG’s goed vertegenwoordigd is, want het bedrijf beschikt volgens de man ook over veel Japanse rollenspellen. Bovendien voorspelt Ni No Kuni, die begin volgend jaar moet verschijnen, veel goeds voor de toekomst.
It’s great to have such strong RPGs to work on and titles such as Ni No Kuni and Tales of prove we are top of our game on the anime RPG sector as well. Ni No Kuni is one hell of a beautiful game.
De man geeft hiermee niet per se aan dat Namco Bandai over de allerbeste RPG’s bezit, maar dat ze het qua diversiteit heel goed doen. In die zin staan ze dan ook erg hoog in de RPG-sector.

  1.   
    Danielle.k's avatar

    Dark Souls is een RPG waar ik gefrustreerd van zou raken omdat het best een pittig spel schijnt te zijn, ik kijk wel enorm uit naar het aankomende The Witcher 2 op de Xbox 360 omdat me huidige PC het niet draait en ik net als vele andere die dat zelfde probleem hebben toch kan genieten van dit top spel.
    Ik kijk ook uit naar Risen 2 Dark Waters maar die komt gelukkig ergens eind mei pas dus dat geeft me gelegenheid om eerst veel plezier met The Witcher 2 te hebben.