Nintendo zal Mario Wii U laten zien op de E3

Shigeru Miyamoto heeft in een interview met de Spaanse krant El Mundo bevestigd dat Nintendo een Mario-game voor de Wii U op de E3 zal tonen. De grootste krant van Spanje sprak met de legendarische gameontwikkelaar tijdens een bezoek in Parijs. Het zal niemand verbazen dat er een nieuwe Mario-game op de Wii U zal verschijnen, maar het is erg verheugend om te weten dat de game over een kleine twee maanden al te zien is. Jammer genoeg zei Miyamoto niet of dit een spel wordt in de richting van Super Mario Galaxy of meer iets als een nieuwe Mario Kart. Wellicht heeft het nieuw geregistreerde Super Mario 4-domein iets met dit nieuwtje te maken?

Naast deze onthulling had Miyamoto het ook over Nintendo zelf en hoe hij de werknemers en het bedrijf voorbereidt op zijn aanstaande vertrek. Ook herhaalde hij dat hij bezig is met verschillende kleinere projecten als Pikmin 3 en Luigi’s Mansion 2. Daarnaast heeft hij nog steeds plannen om verder te gaan met het destijds geflopte Wii Music.

It is always sad that something is not sold as well as expected. I think these negative experiences on a project is a thorn that is stuck, so we usually try to work the best idea or at least take it up and concretize it from an angle different for use in another title.
De E3 vindt plaats vanaf 5 tot 7 juni in Los Angeles en Nintendo heeft grootste plannen voor de beurs.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Ben hartstikke benieuwd..
    Nintendo is daar echt goed in om een game franchise zoals mario waar echt tientallen games van uit zijn gekomen. Elke keer weer verfrissend te maken.

    Ben benieuwd wat ze voor ons in petto hebben dit keer 😀